Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andre_ja

zakochał sie we mnie kumpel

Polecane posty

Gość andre_ja

jak mu dać do zrozumienia że niestety z tego nic nie będzie? mieszka najbliżej mnie i jak chce na szybkie piwko wyskoczyć to dzwonię do niego, ale to tylko po to aby nie pić w samotności heh ostatnio jak trochę za dużo wypiliśmy to mnie pocałował na dobranoc-byłam w szoku-ale pomyślałam że to po pijaku to się nie liczy. dziś spotkałam go pod moim blokiem i też mnie pocałował na dzień dobry.nigdy tego nie robił, ani nie robi się tego w naszym towarzystwie :/ dodam że mam faceta z którym się spotykam powiedzmy na sex i on o tym wie; może panowie się wypowiedzą co by ich najszybciej zniechęciło? :) koleś jest absolutnie nie w moi m typie, na piwo mogę z nim iść ale nic poza tym :p

Gość Rybitwa morska
powiedz mu, że... niestety,

Gość MartaKrakow
myślę, że wcale nie jest w tobie zakochany, ale skoro się z jakimś spotykasz na seks (tak zrozumiałam, że masz seks-przyjaciela faceta), to ten pomyślał, że też sobie skorzysta, skoro jednemu tak dajesz, to czemu nie i jemu. :)

Gość andre_ja
myślę że nie chodzi mu tylko o sex-to facet starej daty hehe dziś już takich nie ma :p nigdy nie ukrywał że mu się bardzo podobam, no ale nigdy nic więcej nie okazywał. a teraz chyba do jakiegoś ataku na mnie przystąpił hehe ten całus na powitanie to coś na co nie mam absolutnie ochoty. bo to że sle codziennie smsy w stylu buziaczki etc etc to olewam, to że daje mi różne prezenty, płaci za mnie zawsze mimo iż ja nigdy tego nie chcę przeboleje ale żeby całować??? pogaduszki przy piwie to jedno a rozmowy o życiu i nie tylko do drugie-nie ma z nim o czym rozmawiać, czasami to mam wrażenie że on w ogóle nie wie o czym ja do niego mówię to mi tylko przytakuje...heh już dziś do mnie dzwonił czy gdzieś idziemy buuuuu