Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kajka1234

MERCHANDISER. prosze o odpowiedz !

Polecane posty

Gość kajka1234

witam ;) chyba bede pracowac jako merchandiser, jutro musze isc sie dogadac z kierownikiem dzialu na konkretna godzine i dzien.. tylko mam taki maly problem tzn raczej pytanko ;P jesli w ogloszeniu bylo napisane ze mam byc w tym markecie 3 razy w tygodniu ( dwie wizyty po 1h i jedna wizyta-1,5h) i pisze ze stawka 8zl brutto/h tzn ze jak pojde przypuscmy w czwartek na godzine na wykladanie towaru to zarobie tylo 6,50zl(odliczajac Vat oczywiscie) ?! czyli tak jakbym na tydzien miala zarobic 22zl ? czy moze beda placic mi za wizyte ? mial ktos z was taka sytuacje? ja jutro sie wszystkiego dowiem bo dzisiaj juz pozno zeby dzownic do pracodawcy z pytaniami ale ta mysl mnie gnebi, chodzi mi po glowie i zastanawiam sie czy to ma jakikolwiek sens. zawsze jakis gorsz wpadnie ale skoro mam do tego marketu pol godziny drogi i mam tam byc tylko godzinke i zarobic za to 6.50 zl to nie wiem czy mi sie oplaca. a i przypuscmy ze nie zdarzylam wylozyc danego towaru w ciagu tej godziny? bo wydaje mi sie ze to za malo czasu.. to co wtedy? zaplaca mi za nad godziny? czy ja po prostu pojde o domu po tej godzinie a ktos dokonczy moja robote? bardzo prosze o odp

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować