Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wpadłam w kanał.

Okropny bół po wczorajszym leczeniu kanałowym zęba.

Polecane posty

Gość Wpadłam w kanał.

Wczoraj miałam leczoną górną 4 i od wyjścia od dentysty zwijam się z bólu, czy po leczeniu kanałowym może wystąpić ból? Powinnam dziś się zgłosić do dentysty czy jeszcze przecierpieć z milczeniu z nadzieją na lepsze jutro? Sądząc po bólu to płonna nadzieja :( Pomóżcie, w sobotę mam egzaminy a ledwo otwieram oczy.

Gość Wpadłam w kanał.
Czy może mi ktoś tu pomóc?

http://www.stomatologiarenk.pl/133,czy-po-leczeniu-kanalowym-zab-moze-bolec-.html Przejrzalam pare stron i wychodzi na to,ze moze pobolewac. Mysle jednak,ze jezeli bardziej Cie boli to jednak powinnas podejsc do dentysty,bo moze niedokladnie zamknal kanal i zostalo w nim troche powietrza i to powoduje bol. Mojego brata kiedys porzadnie bolalo i po rozwierceniu zeba i ponownym zamknieciu przestalo.

musisz skopiowac link i po wklejeniu w google zlikwidowac spacje miedzy 133 i przecinkiem ,bo inaczej strona sie nie wyswietli.

Gość ból powinien juz mijać
jeśli ciagle boli Cie tak samo to idź do dentysty.

Gość Dizanerka z Warszawy
Bzdura, mnie boal TYDZIEN a potem samo przestalo. U kazdego jest inaczej.

Gość ból powinien juz mijać
to zależy jak mocno boli. Mnie bolało bardzo i po paru godzinach wróciłam do dentysty. Rozwiercił ząb i przestało/

Gość no cóż tak jest
pewnie trzeba będzie otworzyć ząb -widać jeszcze się w pełni nie zatruł. Nie ma co czekać, w środku zbierają się gazy. Niestety ale znam przypadek gdzie ząb trzeba było otwierać 2 razy. Mam nadzieję że na tym się skończy.