Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 321654lki

wschód zachód szkoła wyższa im. henryka jóźwiaka czy ktoś wie coś na ten temat?

Polecane posty

Gość 321654lki

Bardzo zależy mi na opiniach o tej szkole. W interenecie nei trafiłam na żadne forum o tej szkole i nie wiem co myślec, a chciałabym studiowac tam filologię angielską. Jest tańsza niż w innej prywatnej szkole i na Uniersytecie łódzkim.

Gość 1357bian
też chciałabym tam studiować, ale filologię niemiecką, jednak także nic nie znalazłam na temat tej uczelni. Proszę o jakieś informacje :)

Gość agussa
wybieram się tam na filologię hiszpańską, byłam w dziekanacie, uczelnia mieści się w zabytkowej willi, faktycznie ceny mają jedne z niższych, odnośnie zaocznych to zajęcia są w sob-niedz. co 2 tyg. można ubiegać się o stypendia itp.. i chyba potrzeba 15 osób aby utworzyć kierunek:) Pozdrawiam

Gość magdiii
czy wybiera się ktoś do tej szkoły z okolic Konin-Turek-Kalisz-Koło?

Gość 167
jak widać jest zainteresowanie. Chciałam tam iść na angielski ale boję się bo nigdzie nie ma opinii na temat tej szkoły. Gdybym mogal pogadać z kimś kto tam studiuje...

Gość DDQD
podbijam :) tez jestem zainteresowana

Gość stella34
Mam pytanie do Magdii - czy uczęszczasz do tej szkoły? Jestem z Malanowa (trasa Turek - Kalisz) i w tym roku chciałabym złożyć tam papiery na filologię nowogrecką. Mój e-mail jimis@interia.pl, moje gg 41153913