Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka-kolka

Góry- gdzie się wybrać?

Polecane posty

Gość jolka-kolka

W zeszłym roku byłam w Tatrach, teraz chciałabym wybrać się w bardziej ustronne miejsce tylko kompletnie nie wiem na co się zdecydować.Pomóżcie

Gość ala z zywca
do Żywca wpadnij

Gość sudety
albo karkonosze karpacz, szklarska albo góry sowie

Żywiec to nie góry, tylko miasto polecam Beskid Niski albo Tatry, jak lubisz wysokie, tylko od słowackiej strony, zdecydowanie mniej ludzi, powiedzialabym nawet - bezludzie :) fajne miejsce noclegowe jest w Tatrzańskiej Łomnicy, Zielona Szkoła - domki kempingowe tanie, przyzwoite i z widokiem na Łomnicę

Gość jolka-kolka
a gdzie miałabym najbliżej z Mazur? chodzi o to że mam wolne tylko 4 dni więc nie chciałabym połowy tego czasu spędzić w samochodzie

no, z Mazur do gór daleko, jakby się nie obracać.... w Bieszczady chyba byłoby najbliżej, albo może w Gorce ale w Bieszczadach ludź na ludziu to juz Gorce bardziej albo w druga stronę - Skandynawia - moze to bliżej :)

Gość jolka-kolka
hehe muszą być nasze polskie góry, wszystko inne odpada

ale polskie niczym sie nei róznią od niepolskich, wierz mi :) sa tak samo piękne i cenowo też bez różnicy

Gość Lucciola
Koleżanka pyta o góry, a Ewa proponuje Skandynawię. Jeżeli mogę coś Ci zaproponować, to polecam Szczyrk. Choćby ze względu na całkiem przyzwoity dojazd. Tłoku też nie ma. Naprawdę pięknie tam jest..

Gość stołowe są bardzo ładne
jw

Gość stołowe są bardzo ładne
warto je zobaczyć

Gość Ufojta.pl
Zapraszam do mnie Ufojta ośrodek w Wiśle.

w Szklasrskiej Porębie bylem i podobalo mi sie ladne szlaki ladne gory, dlatego wracam tam w tym roku tylko ze do Karpacza

Gość gość
Ustronne miejsce? Znam takie, ale nie wiem czy to będzie strikte dla Ciebie. Ja właśnie przymierzam się do spełnienia moich marzeń i po latach spędzonych tutaj, na miejscu, w końcu postanowiłam zainwestować w prawdziwe, pełne przygody wakacje. Mianowicie wyszukałam sobie agencję, która zabierze mnie do Afryki, a dokładniej na killimandżaro. Proponuję szukać miejsca, o którym zawsze marzyłaś. Ja myślałam, że Bieszczady to moje miejsce, ale w końcu powiedziałam sobie basta. Góry przecież też są w innych krajach ;) Możesz rzucić okiem https://www.adventure24.pl/kilimandzaro-5895-m-n.p.m.-2-dni-safari-korona-ziemi tak będzie mniej więcej zorganizowana moja wycieczka. Polecam szukać rozwiązań za granicą. Wcale nie musi być drogo, wystarczy tylko trochę poszukać.