Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W kolorze sepii

Studia artystyczne

Polecane posty

Gość W kolorze sepii

Warto się na takie wybrać?

Gość W kolorze sepii
Mam 23 lata, studiuję już jeden kierunek, ale dopiero teraz zrozumiałam, co jest moim sposobem na życie. Chcę zajmować się malarstwem, kostiumografią, rysunkiem, grafiką, fotografią, scenografią. Co prawda jestem amatorką i nie ukończyłam żadnej szkoły plastycznej/ kursu, ale pasja wzięła górę nad wszystkim i marzę, żeby się tym zajmować. Pytanie tylko - czy jest sens?

Gość fsafsafsaf
Dostalam sie jak zdawalam na studia zarowno na ASP jak i Politechnike. Wybieram polibude chcoc trudniej na ASP sie dostac bo latwiej potem o prace. Zycze Ci powodzenia ale powiem tak bez szkoly ani rusz... Poziom jest niesamowicie wrecz przerazajaco wysoki. Szkola daje pojecie wieksze niz zwykla praca w domu. konkurecja Cie zmiazy wszyszkolona z doskonale popanowana w szole techniką.

Gość fsafsafsaf
MAsz 23 lata masz jeszcze czas. Życie jest 1. Ja w tym roku tez zmianiam po 3 roku studia mam 22 lata i na studiach artsytycznych jest duzo takich osob. Walcz o swoje marzenia.

Gość fsafsafsaf
Widaopmo, ze ludzie beda zosliwi beda mowic ze jestes stara ale jesli czujesz ze to jest to I MASZ TALENT to nie ma co sie szczypac ale do przodu dwajze ;)

Gość cyfrowedomy
Zapraszam na kurs witrażu do naszej firmy Artshobby.pl! świetny prezent na święta dla siebie i kogoś bliskiego :) Mamy też w swojej ofercie inne produkty, które mogłyby służyć jako prezenty :) Zapraszamy do współpracy :) To zajęcie zajmuje czas i jest bardzo twórcze, gdy tworzymy czujemy się potrzebni i rozwijamy swoje umiejętności