Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaa111

POMÓŻCIE!!!

Polecane posty

Gość ankaaa111

jestem w 7 tyg ciąży, od prawie tygodnia mam krwawienia, głównie rano. Gdy wstaję z łóżka, zazwyczaj boli mnie brzuch, idę do łazienki i wtedy pojawia się niewielkie krwawienie. W ciągu dnia też zdarza się że jest. Krew jest ciemnoczerwona i gęsta. Czy któraś z Was też tak miała?? Mi ginekolog powiedział, że nic się nie dzieje złego, ale ja się boję i przestałam mu ufać.

Gość a lekarz to w ogóle
cię badał czy tylko tak powiedział że jest ok? Usg miałaś? bo w ciąży żadne krwawienie nie jest normalne.

dokładnie, koniecznie musisz o tym powiedziec lekarzowi.Jak do wizyty daleko, zgłoś się do szpitala.

Gość ankaaa111
tak, robił mi usg w poniedziałek. To był koniec szóstego tygodnia. widać było tylko sam pęcherzyk, ale on powiedział, że wszystko jest w porządku i że te krwawienia czasami się zdarzają w ciąży, ale ja mu jakoś nie ufam. Już raz poroniłam i wiem, ze teraz tez jest coś nie tak. Poza tym często boli mnie podbrzusze i kręgosłup.

Moim zdaniem powinnaś zmienić lekarza. Ja tydzień temu krwawiłam, ale tylko raz. Dodam, że też jestem w 7 tc. Natychmiast pojechałam do lekarza, zrobił mi USG i zobaczyłam dzidzię i jej bijące serduszko :) Lekarz przepisał LUTEINĘ 50 i mam leżeć plackiem....także NATYCHMIAST pędź do normalnego lekarza! Pozdrawiam serdecznie, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!

Gość ankaaa111
rajlax to u Ciebie było już widać dziecko...a u mnie jak na razie widać tylko pusty pęcherzyk

Gość a lekarz to w ogóle
idź do innego lekarza. Tak dla własnego spokoju. A w ogóle to gin zalecił ci jakieś leki na podtrzymanie czy coś podobnego?

Tak, u mnie już było widać dzidzię...ale to zależy od USG, ja chodzę do lekarza, który ma je wypasione. Ale tydzień wcześniej, kiedy byłam potwierdzić ciążę widać było tylko pęcherzyk.

Gość ankaaa111
no mój też ma podobno najlepsze w mieście usg. Widać, że sprzęt jest nowoczesny, dlatego dziwi mnie to, że nic nie widac w środku pęcherzyka. Przy poprzedniej ciąży też tak miałam, że rozwinął się sam pęcherzyk ale nie było w środku dziecka.

Gość ankaaa111
tak, lekarz przepisał mi luteinę

Bądź dobrej myśli. Może po prosu Twój lekarz nie przykłada się zbytnio do badania. Bo jak się wsadzi sondę (USG dopochwowe) to z daleka jak się patrzy, widać Tylko pusty pęcherzyk, ale jak to przybliżyć, to już widać dzidzię...wszystko zależy od ustawień komputera w usg. Najlepiej będzie, jak jeszcze dziś umówisz się do innego lekarza.