Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeklęte pragnienia

Czy lubicie być bite po twarzy..? Tylko do zwolenniczek BDSM

Polecane posty

Przeklęte pragnienia, nie wiem jak jest u Ciebie, ale ja wiem że z tymi pragnieniami nie da sie wygrać. owszem można żyć bez ich realizacji, ale to nie będzie życie tylko wegetacja i prędzej czy później pragnienia wybuchną z jeszcze większa siłą.

batoniczka co dlaczego? dlaczego znalazłbym sobie sukę? a z tęsknoty za suczą naturą ;) raczej zerwałbym bo kręcenie na dwa czy więcej stron, jest dla mnie zbyt męczące i nie przepadam za oszukiwaniem lepiej już razem w trójkę

przeklete pragnienia - uderzac tak, by krew sie lala?? A moze jeszcze i z dwa zeby wybic? Facet, oprzytomnij... Jestem ulegla, bardzo kreca mnie uderzenia z plaskiej dloni w twarz, ale to, co Ty proponujesz to juz przechyl... Oj, przechyl...

sub ma racje ze suka znajdzie swojego Pana jak nie dostanie tego czego nie moze dac lub nie chce jej partner ale musi sie liczyc z tym ze to dziala w dwie strony.Pan tez moze znalesc suke

koci pazurek z całym szacunkiem droga damo ale nie trzeba dużej siły by z ust polała się krew usta bardzo łatwo krwawią to raczej kwestia sposobu uderzenia i to właśnie płaską dłonią, tak by trafić nie tylko w sam policzek ale właśnie w dużej mierze w usta zębów tak wybić nie można, chyba, że ktoś ma takie co ledwo się trzymają, ale taką panią to do dentysty posłałabym o wybijaniu zębów i trwałych obrażeniach NIE MA MOWY wszędzie jest jakieś ryzyko, to jest jasne, więc jest to zabaw dla potrafiących nad sobą panować, wbrew pozorom

Pisałam akurat o tym ze To Pan bez realizacji swoich pragnień długo nie wytrzyma, no ale oczywiści masz rację w druga stronę tez to działa i suka która nie dostanie od partnera tego czego potrzebuje będzie tego szukać poza związkiem

Pisałam akurat o tym ze To Pan bez realizacji swoich pragnień długo nie wytrzyma, no ale oczywiści masz rację w druga stronę tez to działa i suka która nie dostanie od partnera tego czego potrzebuje będzie tego szukać poza związkiem

Gość małą nieścisłość widzęęę
"ale taką panią to do dentysty posłałabym" "Dla nieuważnych: jestem mężczyzną" Czyżby?

Gość batoniczka
to nie TY? przepraszam , pięknie opisałeś to uderzenie w twarz ,jak czytałam ,to dosłownie to czułam

przeklete, przepraszam, ale nie chcialabym za nic trafic do Ciebie. A o takich krwawych upodobaniach to powinienes uprzedzac ulegla na poczatku znajomosci. Nie sadze jednak, ze wtedy znajdziesz wiele chetnych na ciag dalszy. Moze nie jestem specjalnie doswiadczona, ale trzech dominujacych probowalo ze mna uderzen, jeden bardzo mocnych. Ale zawsze uwazali jak ukladaj dlon i nigdy krew sie nie polala. Ba, uwazali wrecz, ze nic takiego nie prawa sie stac.... Co innego z pupa. Tu jeden uwielbial siniaki i podbiegle krwia paski. Ale znal sie na rzeczy, wiedzial jak to zrobic, by byly to jedynie obrazenia naskorka, nie dalszej partii tkanek, skory wlasciwej itd. To jest juz grozne. On uwazal, ze Domin lubujacy sie w tym "sporcie" powinien znac dobrze anatomie i podstawy medycyny. Ja sie z nim zgadzam. Wiazecie piersi, maltretujecie je a wiekszosc z Was nie ma nawet pojecia, ze uszkodzenia mechaniczne tkanki sa jedna z przyczyn raka piersi... Fajnie to wszystko wyglada na obrazku, ale gdy sie siega po tego rodzaju wyzwania w realu, wypadaloby sie najpierw do tego przygotowac... Ech, zagotowalam sie 😠

batoniczka no to uklęknij i patrz mi w oczy nie wiesz kiedy uderzę może w chwili gdy właśnie na moment przymkniesz oczy spadnie cios w twarz i usłyszysz ty suko! ;) ojej literówka :D i zaraz się czepiasz :D

Gość ojezuuu on bo cytowal
batoniczka i dlatego tak wyszlo.

koci pazurek mylnie zakładasz, że nie wiem o czym mówię ja się całkowicie zgadzam, że trzeba wiedzieć sporo o anatomii, medycynie, tak by nie zrobić KRZYWDY i umieć odpowiednio zareagować, gdyby coś czasem poszło nie tak gdy miałem nowe pomysły to najpierw je opracowywałem, przemyśliwałem, czy są do realizacji, czy są bezpieczne i tak dalej a nawet miałem z kim konsultować :D mnie krew nie przeraża, lubię jej widok, właśnie gdy cieknie z wargi, oczywiście nie fontanny, także zlizywanie jej z ust kochanki ale to też nie tak, że gdy nie ma tej krwi to mam poczucie braku coś się stanie, coś nie, bywa różnie zresztą przed należy się dogadać i trzymać się umowy p.s. wiedziałem, że tą krwią podkręcę atmosferę ;) i widzisz aż się w Tobie zagotowało

Gość batoniczka
będę patrzyła Ci w oczy i......... mój oddech zdradzi Ci moje podniecenie i wszechogarniające emocje ,przymknę na moment oczy byś mógł uderzyć ,i usłyszałam i poczułam ciepło na moich ustach ,oblizałam ,słodka krew dziękuję spełniłeś moje pragnienie

Gość Menel z ławeczki
Idź lepiej do psychiatry

posta mi kafe zdzarlo :( przeklete pragnienia, nonszalancko traktujesz problem pojawiajacych sie zagrozen wg mnie. Juz sam Twoj tekst o dentyscie, do ktorego poslesz ulegla, ktorej zeby wypadna po Twoim uderzeniu wyraznie o tym swiadczy. Gdy wykrecisz jej reke, bo za ostro przylozysz sie do unieruchomienia dloni wiazac je na plecach, to tez uznasz, ze nic sie nie stalo? A babka jak ma sklonnosci do osteoporozy, to powinna udac sie do ortopedy? Niedobrze, oj niedobrze. Pamietaj, ze zawsze na pierwszym miejscu powinno byc bezpieczenstwo uleglej. A Twoja przyjemnosc dopiero na drugim...

batoniczka, nie masz pojecia o czym piszesz :P to Twoj oddech powinien byc przyspieszony. Pan zachowuje dystans, jest spokojny, wrecz zimny. I nie sapie :P

koci źle mnie zrozumiałaś a być może źle się wyraziłem w każdym razie miałem na myśli, że poślę do dentysty zanim w ogóle zaczniemy akcję skąd będę wiedział, że coś nie tak z zębami? bo ja się pytam, o to czy dziewczyna nie ma jakichś problemów ze zdrowiem kiepską krzepliwość krwi, łatwo pękające naczynia, łamliwość kości i tak dalej nie wiedząc takich rzeczy można doprowadzić do tragedii źle mnie oceniasz, ale Twoje prawo batoniczka ja też obliżę ;) a teraz wypnij tyłek!

Gość batoniczka
koci przecież pisze MÓJ oddech

koci a ty nie wiesz co czytasz ;) przecież wyraźnie napisała o SWOIM oddechu ale nie mam zamiaru się spierać po prostu mi się nie chce bawić w przemawianie przez net i to w sumie bez powodu ja ze swojej strony życzę Ci wszystkiego naj :) koci pazurku batoniczka ;)

Gość batoniczka
już

Gość Menel z ławeczki
Ty ? zboczeńcu ? Jak nie przestaniesz tu bełkotać sukinsynu , to cię zlokalizuje !!! I to prędzej niż się spodziewasz ! Zobaczymy wtedy jak umiesz się bawić ty nędzna kreaturo