Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciup cip cipu onaa

jej jak fajnie takim co wyjezdzaja na wakacje :(

Polecane posty

Gość ciup cip cipu onaa

a ja tylko dom dom dom :( brak kasy, brak pracy ale coz trzeba sie cieszyc tym co sie ma inni nawet tego nie maja :)

Gość dusiak
spoko, ja w zeszłym roku zwiedziłam pół europy a w tym roku siedzę sama w domu, bez pracy, na dodatek w 7 tyg. ciąży i to zagrożonej. Uwierz mi los potrafi się odmienić w każdej chwili. Dziś płaczesz, jutro się smiejesz...albo na odwrót...

Gość ciup cip cipu onaa
jej to musisz uwazac teraz na siebie, i prosze byc dobrej mysli :)

Gość dusiak
ehh uwazam, ale w tak wczesnej ciąży wszystko zależy tak naprawdę od organizmu

Gość mozaaikkaa
Ja wyjezdzam tylko w góry na tydzien z 5cio miesieczna corka wiec sadze, ze to wypoczynek nie bedzie ale chce zeby zaczerpnela swiezego powietrza. ale to moj pierwszy wyjazd od 23 lat czyli ile zyje :0

nie czekaj na manne z nieba tylko wez sie do roboty, poszukaj pracy (chociaz tym powinnas sie zajac duzo wczesniej), zarob i w 2ej polowie wakacji pojedz odpocznij

ja wyjezdzam nad morze od 18 lipca...mam tylko nadzieję,że będzie ładna pogoda :)....a ty autorko może w przyszłym roku pojedziesz na wakacje :)

Nie martw sie, ja od 2 lat też nie byłam nigdzie, brak kasy itd . A w tym roku wybieram sie na Majorke i do Afryki. Los się zawsze może odmienić :) Nie ten , to nastepny rok.

Gość ciup cip cipu onaa
oj tak latwo napisac, zrob cos znajdz prace i sama jedz, z praca jest ciezko w naszym wojewodztwie, a sama na wakacje? ani sie do kogo odezwac, przeciez kazdy tam bbylby z kims... troche tak dziwnie ale dziekuje za wszystko :)

Gość a jak mam kase czas i ochote
a nie mam zkim. i co? tez nigdzie nie wyjezdzam.

Gość Wakacje zagranica
wychodza taniej niz w Polsce. Kupuje wczasy (pozostalosc) na lotnisku i za male pieniadze mam urlop w cieplych krajach. Hotel, lot i wyzywienie , nawet w 4-5 gwiazdkowych hotelach.