Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evelynne

Mój facet okazał się być dilerem!

Polecane posty

Gość Evelynne

Jak w temacie. Nie dość, że jest o dwa lata młodszy (ma prawie 19 lat), to jeszcze dowiedziałam się od jego koleżanki, że handluje jakimiś narkotykami, prawdopodobnie marihuaną. I co tu zrobić :( ?

Gość feasfesdfdsfsdfsd
sie nie martw, moj po roku zwiazku przyznal sie ze handlowal ciezkimi dragami i siedzial nawet w pierdlu za to....co za kretyn!oczywiscie powiedzialam adios....

Gość Evelynne
Ja chyba też mu powiem. Oni są tacy niepoważni :( A czy Twój też ćpał, czy tylko to sprzedawał ???

Gość pewnieeeeeeeeee
"Mój facet okazał się być dilerem!" A debilem sie nie okazał?

Gość koljhtf
Ile za sztuke bierze? ;d

Gość feasfesdfdsfsdfsd
zarzekal sie ze sam nie bral, ale wiesz jak to jest....stracilam zaufanie.... jeszcze jak ptoem okazalo sie jakie mial akcje... porachunki z innymi ludzmi.... az sie balam, dobrze ci radze-uciekaj gdzie pieprz rosnie!

Gość Evelynne
On się po prostu zaczął bardzo dziwnie zachowywać, to wzbudziło mój niepokój. Wcześniej sprawiał wrażenie naprawdę fajnego faceta, ale od paru tygodni ciągle się oglądał za siebie, zachowywał jakby go ktoś obserwował. Ma rozbiegany wzrok, taki obcy i nieobecny :( Jest jakby otumaniony. A miałam o nim takie dobre zdanie...Parę dni temu usłyszałam jak przez telefon gadał o "jaraniu", trawie i "tajniakach" co go śledzą... Zgroza...Teraz zastanawiam się czy sam zażywa?

Gość Evelynne
feasfesdfdsfsdfsd o Boże, mój też mógł się w coś takiego wplątać, teraz dopiero zdałam sobie sprawę, że on chyba jest zdolny do wszystkiego :( Na pewno zaprzeczy, że pali marychę, ale obawiam się, że jest już wciągnięty... Pewnie się z tym dobrze ukrywał, ale odkąd pojawiło się to jego dziwaczne zachowanie, to coraz bardziej się go boję. Chyba z nim zerwę :( ...

Gość nordyx
rzuć go i sie nie zastanawiaj, mlody i glupi jest uciekaj zanim ciebie w coś wmiesza

Gość Evelynne
nordyx coraz częsciej mam takie myśli aby uciekać, ale z drugiej strony on potrafi być taki kochany... to co z nim przeżywam w sypialni jest niezwykłe i nie umiałabym chyba bez niego żyć :( ... Ale boje się, że odbiera mi go Marihuana :(... Poza tym nie napisałam, że on chodzi na siłownię i chyba koledzy stamtąd (typowe mięśniaki, nie lubię ich)tez dodatkowo go wciągają w to bagno :( Ta koleżanka mi o tym powiedziała, bo przyznała, że jej brat brał trawkę od mojego chłopaka. To mnie naprawdę zgasiło :(

O BOZE STRASZNE!!!!!!!!!! zacznijcie ludzie walczyc z alkoholem a nie narkotykami bo to poważniejszy groźniejszy i niezdrowy problem :/ jedyny problem z marihuaną to to ze jest nielegalna bo jestesmy 100lat za murzynami

Gość pazerniak-świniak
To głupia kurwo, blazo zajebana! Zostaw gościa w spokoju, potrzeba nam dilów!! Ale bym Ci kurwo dojebał!!1

Gość złomiarz pet
Ohoho straszliwa Marihuana :D Ciekawe ilu dilerów teraz siedzi na kafe :D