Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la femme

dlaczego brzydkie i wredne dziewczyny zawsze maja szczescie w milosci?

Polecane posty

Gość la femme

jestem ladna mila uprzejma dziewczyna i nie mam szczescia do facetow.moja ladna kolezanka rowniez.zawsze mi sie jakis dupek trafi.albo z zaburzeniem osobowosci borderline,albo taki ktory chce tylko dla sexu,albo taki niedojrzaly ktory nie wie czego chce.brzydkie wredne babska zawsze zajmuja najlepszych i najprzystojniejszych facetow.co wy faceci widzicie w babo-chlopach? lubicie byc pod pantoflem czy co? wredna brzydula wami pomiata a wy cichutko sie na wszystko zgadzacie.ladne dziewczyny czesto maja problemy w zwiazkach nie wiem z czego to wynika.moze dlatego ze ladna to tylko do lozka,a ozenie sie z brzydka i wredna zaborcza baba by mnie poprowaddzila przez zycie.

Gość sdferthjuykyikl
Nie mam pojecia, co rozumiesz przez "babochlopa". Ja jestem tak nazywana z racji tego, ze jestem feministka. Nie uzywam makijazu, nosze spodnie i buty na plaskim obcasie. Mam za to dlugie wlosy i typowo kobieca figure. Mimo tego, o czym napisalam w 2 i 3 zdaniu, mam partnera, ktory ceni, ze "mozna ze mna konie krasc". Poza tym pamietaj, ze "ladna" nie oznacza "po solarium, umalowana, z biustem na wierzchu". Gdyby nie ten "babochlop" tobym sie z Toba zgodzila, moja ladna, mila i bardzo inteligentna kolezanka tez nie ma faceta, moje nieladne, ale wymalowane, niesympatyczne - maja. Takie zycie

nie jestem po solarium ani umalowana nie wiadomo jak.biust mam 70 D ale nie na wierzchu.jestem szczupla.mam w sobie naturalne piekno i nie musze sie pindrowac.wielu facetow zatrzyma na mnie swoj wzrok na pare sekund na ulicy czy w sklepie.

ja tez mam cos z feministki.tez mam dlugie wlosy.nigdy nie zakladasz spodnicy czy sukienki?

Gość Zośka83
Tu nie chodzi o wygląd, tylko o charakter. Przeczytaj sobie po prostu "dlaczego mężczyźni kochają zołzy", bo nie chce mi się wszystkiego tłumaczyć.

Gość Uvijanna
Ja jestem brzydka, a mam dobrego i sympatycznego, atrakcyjnego faceta. Ktory ceni mnie za inteligencje i charakter. To nie moja wina, ze nie urodzilam sie pieknoscia. Co masz do brzydkich kobiet??? I do babo-chlopow? Mysle, ze nie jestes mila, Autorko, piszac o innych kobietach "babska" i wysmiewajac sie z braku urody...

Gość sdferthjuykyikl
Moze raz - dwa razy w roku mi sie zdarza. Jesli wybieram sie np. na jakis slub, a spodnie od kostiumu mam brudne...

Z uroda nie będę polemizować. Po każdy ma swój gust. Natomiast nie można być zbyt grzecznym i ułożonym. W życiu łatwiej mieć w sobie choć trochę egoizmu, tej wredności..i nie chodzi tu o robienie z kogoś pantofla. Ale zazwyczaj jest tak, mając miękkie i dobre serce, pomagając wszystkim ktoś szybko kopnie Cię w dupe. Takie życie niestety. Warto martwić się o siebie, ja wychodzę z takiego założenia i narazie nie jest źle.

Gość nicSZCZEGOLNEGO26
A ja jestem brzydka-tak sadze wredna i zlosliwa a z mojej figury tylko nogi godne uwagi i mam przystojnego męża. Nie wiem dlaczwgo tak jest i wiem ze pytasz facetów. Moze oni po prostu czuja sie dowartosciowani? gdyz sami sa narcyzami. Tak to zazwyczaj jest gruba chudy wysoka niski ładny brzydka taki paradoks. Was pieknych pewnie sie boja. moje zdanie

bo najczęściej te brzydkie i wredne same podrywają, latają za facetem dopóki nie dopną swego a jak nie ten to następny, nie słodzą facetowi tylko go trzymają krótko, żeby wiedział gdzie jego miejsce. A te ładne najczęściej same czekają na podryw a jak są do tego nieśmiałe to już dupa blada ;/ a faceci lubią iść na łatwizne.

Gość nicSZCZEGOLNEGO26
Mysle tez ze wiedza ze nikomu sie nie spodovamy NIKT nas nie zechce i mogą miec na wyłączność....

Gość Uvijanna
Ja nigdy w zyciu nikogo nie poderwalam ...

Gość pewnieeeeeeeeee
" wredna brzydula wami pomiata a wy cichutko sie na wszystko zgadzacie." noooo.... bo lubia robic za pieski w domu a na ulicy zgrywac maczo :) sa tak samo jebieci jak one :) swój ciagnie do swe3go.... wiec nie płacz nad jego losem bo byś zle z nim skonczyła :/ nie bez powodu tamte śa wredne.... z miłej zmienisz sie w potwora przy takim dupku :)

Gość racja,,,,,,,
///Milena20 bo najczęściej te brzydkie i wredne same podrywają, latają za facetem dopóki nie dopną swego ////

Gość kajka123
Nie wystarczy być tylko ładnym. Trzeba mieć też trochę rozumku w głowie i nie być nudnym i nadętym. Może jesteś nudna ?

Gość OneTwo
Jest tak dlatego, że to właśnie kobiety wybierają mężczyzn, a nie odwrotnie. Jesteście same sobie winne.

Ja jestem przystojny i dojrzały, i jakoś też nie mam szczęścia w miłości. Garną się do mnie wariatki :/ a jak poznam kogoś z własnej inicjatywy to potem okazuje się albo również wariatką albo suką. I jak tu się cieszyc?

Gość pewnieeeeeeeeee
"Nie wystarczy być tylko ładnym. Trzeba mieć też trochę rozumku w głowie i nie być nudnym i nadętym. Może jesteś nudna ?" no :) dlatego beda z wami a ogladac sie beda za ładnymi i do nich wdzięczyc :) nie mówiac juz o tym ze jak taka ładna bedzie chetna tooo.... :) no cóz ... pasztet z rozumem czy ładna bez rozumy i tak mamy przejebane

Moja znajoma też urodą nie grzeszy,figurę niby jakąś tam ma ale biustu niewiele,ale ma gadane....i też może mieć każdego,i nie marnuje swojego talentu bo już wieeelu się przez jej ręce przewinęło:)ale faceci fajni a nie jakieś tam buraki.

Gość pewnieeeeeeeeee
"Moja znajoma też urodą nie grzeszy,figurę niby jakąś tam ma ale biustu niewiele,ale ma gadane....i też może mieć każdego,i nie marnuje swojego talentu bo już wieeelu się przez jej ręce przewinęło ale faceci fajni a nie jakieś tam buraki." taaa? nie tylko przez rece :) "marnuje swojego talentu " z facetem wszystko si8e martuje...czas, pieniadze, młodość urode ....i ukóład nerwowy

nie jestem nudna i nie jestem pusta czy glupia.mozna ze mna o wszystkim pogadac rowniez o nauce bo to mnie interesuje.lubie rozmawiac o genetyce i biologi i o historii i o dupie marynii tez.a faceta nigdy nie podrywalam bo to nie wypada kobiecie:P kiedys gdzies slyszalam wypowiedz jakiegos faceta ze ladna to moze miec kochanke a zone woli brzydsza.wcale sie nie obnosze z tym ze jestem atrakcyjna.tylko nie wiem co faceci widza w zlosliwych grubych brzydulach.dodam ze nigdy nikogo nie skrytykowalam

Fakt nie tylko przez ręce... :) Ma opinię puszczalskiej raczej,ale i tak zrobi maślane oczka na faceta,popłacze że ludzie się na niej uwzięli i gadają....i facet mięknie bo udowadnia swoją opiekuńczość i zostaje przy kasi....a kasia za jakiś czas kop go w doopę i do następnego:D

Gość wsio o oo ooo
"jestem ladna MILA UPRZEJMA" "mam w sobie naturalne piekno" "nie jestem nudna i nie jestem pusta czy glupia" :D "nigdy nikogo nie skrytykowalam": -"zawsze mi sie jakis d**ek trafi" -"brzydkie wredne babska" -"nie wiem co faceci widza w zlosliwych grubych brzydulach"

Ale jesteście dziwne:) Dlaczego "gruba brzydula" jak to nazwałyście kojarzy się Wam od razu z tym, że jest wredna?

Gość pewnieeeeeeeeee
"kochanke a zone woli brzydsza.wcale sie nie obnosze z tym ze jestem atrakcyjna.tylko nie wiem co faceci widza w zlosliwych grubych brzydulach" hahahaaaaaaaaaaaaaaaaahhahahahhhhhhhhhhhhhhahahhahaaaaaaaaa hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhhhhhhhhhhhaahahhhhhhhhhhhaha haaaaaaaaaaaahahahhhhhhhhhh bo tylko u takiej ma szanse wiec sie pociesza chłopak.... ja to bym nie chciał takie faceta...wole takiego co wyzej mierzy :)

Gość pewnieeeeeeeeee
"Ale jesteście dziwne Dlaczego "gruba brzydula" jak to nazwałyście kojarzy się Wam od razu z tym, że jest wredna?" mi sie nie kojarzy z wredna...ja jade tu po facetach a nie po laskach...im wspólczuje skoro sie wiążą z takimi debilami "kochanke a zone woli brzydsza.wcale sie nie obnosze z tym ze jestem atrakcyjna.tylko nie wiem co faceci widza w zlosliwych grubych brzydulach" no ale oczywiscie oni weytłumaczaq sobie i kobiete tym ze to jej wina i ze ja kochaja :)

Gość zbulwersowany82
Ja tam na żadne kompromisy nie idę. Będę miał piękną i inteligentną 🖐️

Gość zbulwersowany82
Lubię wredne. Przynajmniej są szczere.