Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sala_zabaw123

Sala Zabaw dla Dzieci

Polecane posty

Gość sala_zabaw123

Witam! Czy jest tu ktoś, kto pracował w sali zabaw dla dzieci? na czym polega taka praca? czy chodzi tylko o pilnowanie dzieci, czy trzeba im wymyślać zabawy i organizować czas? ogólnie fajna praca czy raczej trudna i wymagająca?

Gość ladaco
nie ma

Generalnie pilnujesz dzieciaków,żeby sobie nie zrobiły krzywdy.Ale do twoich obowiązków należy również przeprowadzanie imprez urodzinowych - ogarnięcie gości,krojenie tortu,przeprowadzanie zabaw itp.

Gość sala_zabaw123
Ale chyba jak są urodziny to jest więcej osób pilnujących. nie muszę sama całej grupy zabawiać?

Ja pracowałam. Moje obowiązki były baaardzo rozległe i nieproporcjonalne do zarobków- 5zł /h Obowiązki: -dbanie o estetykę sali zabaw - w efekcie szorowanie wszystkiego, wyrzucanie kulek i mycie basenów, kibla, zaplecza, codziennie odkurzanie, raz w tyg mycie listew, całych konstrukcji mycie, ogromu schodów codzienne zamiatanie i raz-dwa w tyg mycie, recepcja -wydawanie bilecików i kontrola czasu -prezentowanie oferty firmy dotyczącej imprez okolicznościowych (zaliczki, terminy) -szykowanie przyjęcia, zamawianie tortu, rozkładanie słodyczy itd...krojenie tortu ..animacja.. malowanie dzieci.. (a równoczesnie pilnowanie recepcji i księgi wejść) -w wakacje miałam pod opieką dzieciaki przez całe 2 tyg, grupke dzieci -oczywiście opieka na godziny też wchodziła w grę, czesto zostawałam z dzieciakami Ogólnie musisz mieć mnóstwo cierpliwości! I zorganizowania...oraz w miesiace gdzie nie ma ruchu trzeba umieć sobie zorganizować czas aby nie zwariowac, jak coś jeszcze pominęłam to napiszę

A masz taka propozycję pracy, jakie woj? Jakie zarobki? Ja nie byłam zadowolona zbytnio.. ale mam rok doświadczenia w ekstremalnych warunkach momentami ... w sumie jestem z siebie dumna:) Tylko kasa mała... nadgodziny takie jak podstawa;/ Aby wyszła normalna kasa trzeba non stop pracowac.. nienormowany czas pracy(nie wie o któej wyjdą dzieciaki z rodzicami - chociaz ja starałam się przestrzegać, że wychodzę o 19:00 i koniec, ale nie zawsze się dało, zwłaszcza jak przyjęcie) Po przyjęciu trzeba posprzątac... Bo rano to młyn momentami;/ Zawsze przychodziłam godzinę wczesniej(nie płacone miałam za to) i sprzatałam ten cały bajzel, bo nie było kiedy ;/ od 11:00 były już dzieciaki.. Teraz poszukuję pracy:) Nie żałuję, to moja pierwsza praca - wiele się nauczyłam wbrew pozorom ;) I odłożyła macierzyństwo w czasie(na późniejsze czasy:DDD)

Gość sala_zabaw123
właśnie dziś widziałam oferte praca w woj. małopolskim bochnia

Nie licz na wiele.. Jak nie ma nic dobre i to..wszystko zalezy od zakresu obowiązków i pracodawcy...

Gość gość
moim zdaniem praca jest raczej przyjemna, zabieram czasem synka do http://www.babyclubcafe.pl/ i widzę, że panuje tam przyjemna atmosfera, dzieci dobrze się bawią

Gość gość
Ja ze swoją córeczką chodzę do Family Cafe (to jest w Lublinie). Mają sporą salę zabaw, panie animatorki i smaczne koktajle dla dzieciaków. Cały czas poza tym coś unowocześniają i organizują (warsztaty dla dzieci, spotkania dla mam...). Opłata jest jednorazowa. ja sobie siedze i piję kawę, a moja córeczka szaleje w kulkach:)

Gość gość
Możesz podpytać bezpośrednio u źródła. Ja ze swoją córeczką korzystamy z sal zabaw w różnych miejscach, ale chyba najlepiej jak do tej pory sprawuje się www.labibu.pl w Wola Parku. Przede wszystkim animator musi mieć pomysł na siebie i oczy dookoła głowy, wiadomo...dzieci są wszedzie.

Gość martt55
Konstruktor przy Zwoleńskiej w Warszawie, więcej na http://konstruktor.edu.pl Fantastyczne miejsce dla dzieci i ich opiekunów. Wszystko przemyślane w najmniejszych szczegółach dopasowane do wieku, wymagań i oczekiwań. Przemiłe szefostwo i obsługa. Czuliśmy się jak w domu !

Gość gość
Dzieci potrafią dać w kość, ale myślę, że jeśli ktoś lubi to z pewnością się odnajdzie. Ja zostawiam czasem na takich salach zabaw swoje dzieci - www.labibu.pl i zwykle wychodza zadowolone, nigdy nie narzekały na osoby tam pracujące. Trzeba łapać kontakt z dziećmi wtedy nie sprawiają problemów

Gość karolinak11111
Moja córka ma dryg do tańca, więc zorganizowaliśmy jej urodziny w http://stonogajg.pl. Pracują tam animatorzy, którzy posiadają doświadczenie w planowaniu układów tanecznych. Urodziny z tańcem okazały się profesjonalne. Doszło do tego wyżywienie, smaczne ciastka, żelki dla dzieciaków. Dają duże możliwości dopasowania imprezy pod talenty i charakter dziecka, co się moim zdaniem rzadko zdarza.

Gość Barnikta
Bardzo fajny pomysł na zorganizowanie takich niebanalnych urodzinek dla dzieci, z doświadczenia wiem, że dzieci lubią spędzać czas aktywnie. Ja zorganizowałam niedawno urodzinki na ściance wspinaczkowej Forteca w Krakowie http://www.cwf.pl (mają dwie lokalizacje na Racławickiej i Ludowej) - dzieciaki przez dwie godziny szalały pod okiem instruktorów, później był czas na słodkości i prezenty:) Myślę, że to bardzo fajny pomysł.

Gość gość
Gorąco polecam Fabrykę Misia w Białymstoku! Miejsce nowe, ale bezpieczne, schludne, duże! Pracownice są wykwalifikowane, bardzo dobre dla dzieci. Największą atrakcją jest produkcja przez malucha własnego misia pluszowego pod okiem animatorek. Zapraszam serdecznie

Gość Olakwiatkowska14033
Moje dziecko nie lubi sali zabaw, dlatego kupuje różne rzeczy w sklepach z zabawkami. Uwielbia interaktywne zabawki. Ostatnio kupowałam na tej stronie https://fokastara.pl/, jest prze szczęśliwy. Polecam mocno

Gość elalkuosa
Nam się strasznie podobało w http://incaplay.pl/ Dzieci miały tam masę atrakcji. Doskonale się bawiły, a my mogliśmy w spokoju pić kawę i czytać gazetę. Na pewno jeszcze nie raz tam pójdziemy, jak tylko odwiedzimy Warszawę.

Gość Kukułka1954
Jeśli chodzi o zabawy dla dzieci, to świetne oferty mają na http://iki-studio.pl/iki-miki/ :) Zerknijcie sobie. Jeżeli ktoś jest z Krakowa, na pewno się skusi.

Gość gość
Sama nie prowadzę sali zabaw ale byłam kilka razy z moim dzieckiem w www.liderplaczabaw.pl Wszystkie dzieci, które tam były zawsze świetnie się bawiły. Moje dziecko też lubi to miejsce. Z tego co wiem mają kilka punktów w całej Polsce.

Gość Krawiecka
Taka sala zabaw to świetna sprawa. Dzieci mogą się wyszaleć, a rodzice odpocząć. Tutaj https://www.incaplay.pl/sala-zabaw/ można zobaczyć zdjęcia jak to wygląda na żywo.

Gość gość
Jak dla mnie Ekstra, urodzinki wyprawiane w sali zabaw są najlepsze, nie ma sprzątania, bałaganu w domu, hałasu Animatorki się wszystkim zajmują, wybralam pakiet i oni wszystko zapewnili, a ja delektowałam się kawką! Polecam ZUZOLAND W KOŚCIERZYNIE :))