Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sala_zabaw123

Sala Zabaw dla Dzieci

Polecane posty

Go艣膰 sala_zabaw123

Witam! Czy jest tu kto艣, kto pracowa艂 w sali zabaw dla dzieci? na czym polega taka praca? czy chodzi tylko o pilnowanie dzieci, czy trzeba im wymy艣la膰 zabawy i organizowa膰 czas? og贸lnie fajna praca czy raczej trudna i wymagaj膮ca?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ladaco
nie ma

Udost臋pnij ten post

Generalnie pilnujesz dzieciak贸w,偶eby sobie nie zrobi艂y krzywdy.Ale do twoich obowi膮zk贸w nale偶y r贸wnie偶 przeprowadzanie imprez urodzinowych - ogarni臋cie go艣ci,krojenie tortu,przeprowadzanie zabaw itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sala_zabaw123
Ale chyba jak s膮 urodziny to jest wi臋cej os贸b pilnuj膮cych. nie musz臋 sama ca艂ej grupy zabawia膰?

Udost臋pnij ten post

Ja pracowa艂am. Moje obowi膮zki by艂y baaardzo rozleg艂e i nieproporcjonalne do zarobk贸w- 5z艂 /h Obowi膮zki: -dbanie o estetyk臋 sali zabaw - w efekcie szorowanie wszystkiego, wyrzucanie kulek i mycie basen贸w, kibla, zaplecza, codziennie odkurzanie, raz w tyg mycie listew, ca艂ych konstrukcji mycie, ogromu schod贸w codzienne zamiatanie i raz-dwa w tyg mycie, recepcja -wydawanie bilecik贸w i kontrola czasu -prezentowanie oferty firmy dotycz膮cej imprez okoliczno艣ciowych (zaliczki, terminy) -szykowanie przyj臋cia, zamawianie tortu, rozk艂adanie s艂odyczy itd...krojenie tortu ..animacja.. malowanie dzieci.. (a r贸wnoczesnie pilnowanie recepcji i ksi臋gi wej艣膰) -w wakacje mia艂am pod opiek膮 dzieciaki przez ca艂e 2 tyg, grupke dzieci -oczywi艣cie opieka na godziny te偶 wchodzi艂a w gr臋, czesto zostawa艂am z dzieciakami Og贸lnie musisz mie膰 mn贸stwo cierpliwo艣ci! I zorganizowania...oraz w miesiace gdzie nie ma ruchu trzeba umie膰 sobie zorganizowa膰 czas aby nie zwariowac, jak co艣 jeszcze pomin臋艂am to napisz臋

Udost臋pnij ten post

A masz taka propozycj臋 pracy, jakie woj? Jakie zarobki? Ja nie by艂am zadowolona zbytnio.. ale mam rok do艣wiadczenia w ekstremalnych warunkach momentami ... w sumie jestem z siebie dumna:) Tylko kasa ma艂a... nadgodziny takie jak podstawa;/ Aby wysz艂a normalna kasa trzeba non stop pracowac.. nienormowany czas pracy(nie wie o kt贸ej wyjd膮 dzieciaki z rodzicami - chociaz ja stara艂am si臋 przestrzega膰, 偶e wychodz臋 o 19:00 i koniec, ale nie zawsze si臋 da艂o, zw艂aszcza jak przyj臋cie) Po przyj臋ciu trzeba posprz膮tac... Bo rano to m艂yn momentami;/ Zawsze przychodzi艂am godzin臋 wczesniej(nie p艂acone mia艂am za to) i sprzata艂am ten ca艂y bajzel, bo nie by艂o kiedy ;/ od 11:00 by艂y ju偶 dzieciaki.. Teraz poszukuj臋 pracy:) Nie 偶a艂uj臋, to moja pierwsza praca - wiele si臋 nauczy艂am wbrew pozorom ;) I od艂o偶y艂a macierzy艅stwo w czasie(na p贸藕niejsze czasy:DDD)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sala_zabaw123
w艂a艣nie dzi艣 widzia艂am oferte praca w woj. ma艂opolskim bochnia

Udost臋pnij ten post

Nie licz na wiele.. Jak nie ma nic dobre i to..wszystko zalezy od zakresu obowi膮zk贸w i pracodawcy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moim zdaniem praca jest raczej przyjemna, zabieram czasem synka do http://www.babyclubcafe.pl/ i widz臋, 偶e panuje tam przyjemna atmosfera, dzieci dobrze si臋 bawi膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ze swoj膮 c贸reczk膮 chodz臋 do Family Cafe (to jest w Lublinie). Maj膮 spor膮 sal臋 zabaw, panie animatorki i smaczne koktajle dla dzieciak贸w. Ca艂y czas poza tym co艣 unowocze艣niaj膮 i organizuj膮 (warsztaty dla dzieci, spotkania dla mam...). Op艂ata jest jednorazowa. ja sobie siedze i pij臋 kaw臋, a moja c贸reczka szaleje w kulkach:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶esz podpyta膰 bezpo艣rednio u 藕r贸d艂a. Ja ze swoj膮 c贸reczk膮 korzystamy z sal zabaw w r贸偶nych miejscach, ale chyba najlepiej jak do tej pory sprawuje si臋 www.labibu.pl w Wola Parku. Przede wszystkim animator musi mie膰 pomys艂 na siebie i oczy dooko艂a g艂owy, wiadomo...dzieci s膮 wszedzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martt55
Konstruktor przy Zwole艅skiej w Warszawie, wi臋cej na http://konstruktor.edu.pl Fantastyczne miejsce dla dzieci i ich opiekun贸w. Wszystko przemy艣lane w najmniejszych szczeg贸艂ach dopasowane do wieku, wymaga艅 i oczekiwa艅. Przemi艂e szefostwo i obs艂uga. Czuli艣my si臋 jak w domu !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzieci potrafi膮 da膰 w ko艣膰, ale my艣l臋, 偶e je艣li kto艣 lubi to z pewno艣ci膮 si臋 odnajdzie. Ja zostawiam czasem na takich salach zabaw swoje dzieci - www.labibu.pl i zwykle wychodza zadowolone, nigdy nie narzeka艂y na osoby tam pracuj膮ce. Trzeba 艂apa膰 kontakt z dzie膰mi wtedy nie sprawiaj膮 problem贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolinak11111
Moja c贸rka ma dryg do ta艅ca, wi臋c zorganizowali艣my jej urodziny w http://stonogajg.pl. Pracuj膮 tam animatorzy, kt贸rzy posiadaj膮 do艣wiadczenie w planowaniu uk艂ad贸w tanecznych. Urodziny z ta艅cem okaza艂y si臋 profesjonalne. Dosz艂o do tego wy偶ywienie, smaczne ciastka, 偶elki dla dzieciak贸w. Daj膮 du偶e mo偶liwo艣ci dopasowania imprezy pod talenty i charakter dziecka, co si臋 moim zdaniem rzadko zdarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Barnikta
Bardzo fajny pomys艂 na zorganizowanie takich niebanalnych urodzinek dla dzieci, z do艣wiadczenia wiem, 偶e dzieci lubi膮 sp臋dza膰 czas aktywnie. Ja zorganizowa艂am niedawno urodzinki na 艣ciance wspinaczkowej Forteca w Krakowie http://www.cwf.pl (maj膮 dwie lokalizacje na Rac艂awickiej i Ludowej) - dzieciaki przez dwie godziny szala艂y pod okiem instruktor贸w, p贸藕niej by艂 czas na s艂odko艣ci i prezenty:) My艣l臋, 偶e to bardzo fajny pomys艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gor膮co polecam Fabryk臋 Misia w Bia艂ymstoku! Miejsce nowe, ale bezpieczne, schludne, du偶e! Pracownice s膮 wykwalifikowane, bardzo dobre dla dzieci. Najwi臋ksz膮 atrakcj膮 jest produkcja przez malucha w艂asnego misia pluszowego pod okiem animatorek. Zapraszam serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olakwiatkowska14033
Moje dziecko nie lubi sali zabaw, dlatego kupuje r贸偶ne rzeczy w sklepach z zabawkami. Uwielbia interaktywne zabawki. Ostatnio kupowa艂am na tej stronie https://fokastara.pl/, jest prze szcz臋艣liwy. Polecam mocno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elalkuosa
Nam si臋 strasznie podoba艂o w http://incaplay.pl/ Dzieci mia艂y tam mas臋 atrakcji. Doskonale si臋 bawi艂y, a my mogli艣my w spokoju pi膰 kaw臋 i czyta膰 gazet臋. Na pewno jeszcze nie raz tam p贸jdziemy, jak tylko odwiedzimy Warszaw臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kuku艂ka1954
Je艣li chodzi o zabawy dla dzieci, to 艣wietne oferty maj膮 na http://iki-studio.pl/iki-miki/ :) Zerknijcie sobie. Je偶eli kto艣 jest z Krakowa, na pewno si臋 skusi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sama nie prowadz臋 sali zabaw ale by艂am kilka razy z moim dzieckiem w www.liderplaczabaw.pl Wszystkie dzieci, kt贸re tam by艂y zawsze 艣wietnie si臋 bawi艂y. Moje dziecko te偶 lubi to miejsce. Z tego co wiem maj膮 kilka punkt贸w w ca艂ej Polsce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krawiecka
Taka sala zabaw to 艣wietna sprawa. Dzieci mog膮 si臋 wyszale膰, a rodzice odpocz膮膰. Tutaj https://www.incaplay.pl/sala-zabaw/ mo偶na zobaczy膰 zdj臋cia jak to wygl膮da na 偶ywo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak dla mnie Ekstra, urodzinki wyprawiane w sali zabaw s膮 najlepsze, nie ma sprz膮tania, ba艂aganu w domu, ha艂asu Animatorki si臋 wszystkim zajmuj膮, wybralam pakiet i oni wszystko zapewnili, a ja delektowa艂am si臋 kawk膮! Polecam ZUZOLAND W KO艢CIERZYNIE :))

Udost臋pnij ten post