Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majjj

Okres spóźnia mi się tydzień

Polecane posty

Gość Majjj

Witam! Po raz pierwszy zalogowałam się na tego typu forum, aby poprosić o radę, proszę o wyrozumiałość. Pojawił się u mnie problem... Okres spóźnia mi się już tydzień. Okres miałam dostać 21.06, a 25.06 wraz z moim chłopakiem uprawialiśmy petting. Denerwuję się... Dodam jeszcze, że chłopak wszedł we mnie, ale dosłownie na 3 sekundy, ponieważ stwierdziliśmy, że nie będziemy robić tego bez zabezpieczenia. Niby jestem pewna, że nie jestem w ciąży, ale jednak się stresuję. Boję się zrobić testu ciążowego, ponieważ zwyczajnie boję się wyniku... Jestem pewna, ale nutka niepewności w głowie się pojawia. Proszę o pomoc, uspokojenie mnie !! Okres zazwyczaj miałam co 28 dni, bywało, że spóźniał się jeden, dwa dni.

Gość Lulająca
Może okres się przesunął prze stres, nie martw się na zapas, jeśli nie dostaniesz przez następne kilka dni, zrób test, ale skoro mówisz że to niemożliwe to nie masz się czym martwić, po prostu się odstresuj a okres przyjdzie sam :)

Gość _____mysia_____
no więć tak: teoretycznie jest to możliwe ale to spiewka z podręczników a w praktyce jest tak że nie ma szans na zajście w ciąże podczas sytuacji którą ty opisałaś. a co do spóxnienia @ to warto odwiedzić ginekologa bo nawet może to byc bardzo delikatne zapalenie które dużo namiesza w twoim cyklu. ja tak bynajmniej miałam. u mnie kiedys okres spóźnił się 2 tyg bo w cyklu wcześniej byłam chora i brałam leki i w następnym cyklu odbiły się na organixmie. tak że bez obaw:)

Gość Majjj
Staram się o tym nie myśleć, ale rozumiesz jak to jest... :) Znasz jakieś sposoby na przyśpieszenie okresu? tzn. na spowodowanie go, aby już był?!

Gość Majjj
Moja mama też się trochę denerwuje, ale zapewniam jej, że nie ma o co się bać. Nie wiem co bym zrobiła jak by się okazało, że jestem w ciąży... Macie rację, jeżeli okres nie pojawi się przez kilka dni, chyba pójdę do lekarza. A możesz powiedzieć coś więcej o tym zapaleniu? Czym to mogło być spowodowane?

Gość _____mysia_____
zapalenia mozna nabawic sie naprawde z błahych powodów. np seks gdzies na świeżym powietrzu, albo zbyt ostry seks który prowadzi do wielu infekcji ukł rodnego i moczowego itd lekarz mówił mi że kobiety ogólnie mogą dużo takich drobnych infekcji przejść nie mając o tym zielonego pojęcia bo tam ukł immunologiczny tak działa że sam szybciutko pozbywa sie bakteri, wirusów itd a co do przyspieszenia okresu to hmmm moja babcia mówiła żeby wymoczyć sie w goracej wodzie, ja z kolei przyspieszyłam tak przypadkiem jak mi mama kazała pójśc do ogrodu, wysadzic stare kwiatki i na to moejsce posadzic nowe. pare ruchów łopatka i zaraz przyszły skurcze i @. to było własnie wtedy jak mi sie spóxnił przez to zapalenie:)

Gość Majjj
Własnie nie wiedziałam, jak to napisać, ale petting był ostry, chłopak robił dobrze mi, potem też bolała mnie pochwa+ było to na dworze. Dzięki dziewczyny, uspokoiłyście mnie !! :)) Ubieram się i idę pograć w badmintona :) Odezwę się:)

Gość Majjj
Dziewczyny... Nadal nic. W niedzielę wyjeżdżam nad jezioro. Co robić. Nie chcę dostać okresu w wodzie ! ...

Gość Majjj
Dzięki dziewczyny ! Nie ma co się denerwować, właśnie dostałam okres... Dzięki za uspokojenie ! :)

Gość Anguss
no widzisz, happy end ;))