Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30rt

Jako jedyna bez wyksztalcenia..................

Polecane posty

Gość 30rt

Pracuje w malej instytucji panstwowej od 10 juz lat. Dostalam sie tutaj zaraz po szkole sredniej. Na studia poszlam ale ich nie ukonczylam, bo nie bylo mnie na nie stac. Zarabialam wowczas 700 zł, i na domiar zlego "wpadlam". Teraz dalej na studia mnie nie stac. Sama utrzymuje siebie i dziecko, z pensji niewiele ponad tysiac zl. U mnie w pracy wszyscy maja wyksztalcenie wyzsze, przez co czasami czuje sie gorsza, mimo ze mam o wiele wiecej doswiadczenia od nich. U dyrekcji tez jestem pomijana, nie dostaje zadnych dodatkow itd. Ale jak ja mam isc na studia skoro zarabiam takie grosze, a firma mi nie pomoze. Czemu jestem gorzej traktowana bo nie mam papieru? Wiedza przebijam wielu w naszej firmie. Niektorzy nowi przychodza i dostaja wiecej pensji niz ja, a nie maja doswiadczenia i czasami tez dostaja mniej obowiazkow.

Gość ladaco
każdy gdzieś pracuje

Gość ja się już tylko uwsteczniam
czy to wykształcenie takie ważne? rzeczywiście miałoby przełożenie na płace? jeśli tak, to może miejsce, w którym pracujesz da ci dotację na dofinansowanie studiów? sprawdź też na http://www.inwestycjawkadry.info.pl/ czy nie masz możliwości otrzymania jakiegoś wsparcia finansowego.

Gość ja się już tylko uwsteczniam
miejsce da dotację.:o nie no, pienknie, że az mienknie. ale mam nadzieję, że komunikatywna jestem mimo wszystko.

Gość 30rt
nie mam mozliwosci pomocy finansowej