Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1234

Możliwość ciąży

Polecane posty

Gość gość1234

Razem z moją dziewczyną uprawiałem parę dni temu sex, zabezpieczyliśmy się prezerwatywą jednak potem naszła nas chęć spróbowania "bez". Wziąłem wcześniej jednak prysznic i penis został dokładnie umyty, nie znajdował się na nim płyn. Nie zaszaleliśmy jednak gdyż moją partnerkę już bolało , była sucha a penis wszedł może jedynie na 1cm. Czysto teoretycznie wiem że szanse są znikome na ciąże jednak chciałbym usłyszeć opinię innych.

Gość KARRROLINNNA
NIEZBYT ODPOWIEDZIALNIE ALE NAJLEPIEJ ZACHOWAC SPOKOJ TO WTEDY OKRES TWOJEJ DZIEWCZYNY NAPEWNO SIE NIE SPOZNI

Gość .pomocna.
Nie ma żadnych szans na ciąże, jak chcecie bez gumki to niech dziewczyna bierze hormony.

Gość pieprzycie bez sensu
po cholerę ten cały opis o prysznicu....napisz raczej czy doszło do seksu za drugim razem czy tylko włożyłeś raz na centymetr

Gość gość1234
Po to żeby nie było pytań czy na penisie znajdował się płyn lub sperma. Nie doszło do sexu poza tym chwilowym włożeniem na 1cm

Gość isc moze sie doksztalicw tych
sprawach a potem bierz sie za sex:O

Gość pieprzycie bez sensu
wiesz to bardzo logiczne że ktoś używa przy pierwszym stosunku prezerwatywy by się zabezpieczać....a potem ponosi go ułańska fantazja wiedząc że nie ma kolejnej gumki.... naucz się koleś kupować więcej gumek cobyś potem nie musiał zakładać idiotycznych tematów na kafe.... ewentualnie gdy zabraknie gumek pobawcie się oralnie, cyz tak trudno skapować jedną prostą rzecz: "nie mam gumki, nie jadę"

Gość katie852
Może niech dziewczyna zacznie stosować np. tabletki antykoncepcyjne jeśli chcecie próbować bez prezerwatywy... W innym wypadku pozostaje tylko Escapelle w awaryjnych sytuacjach ;)

Gość chocoberry
"Pieprzycie się bez sensu" nie musiałbyś tyle mówić, gdybyś dokładnie czytał to co ludzie piszą. Przecież chłopak wyraźnie powiedział, że "naszła nas chęć na spróbowanie bez", nie było tam żadnej wzmianki o tym, że zabrakło im prezerwatyw. Oczywiście sam pomysł odpowiedzialny nie jest i jeśli będziecie mieli takich więcej, nie stosując żadnej innej antykoncepcji, to rzeczywiście niech lepiej Twoja dziewczyna już kupi sobie na zaś Escapelle ;) ale co do Twojego problemu, to nie widzę możliwości, żeby doszło do zapłodnienia, skoro za drugim razem nie było wytrysku