Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakręconablondynka

Przekonałam chłopaka do nowych rzeczy-miałam dość nudy! I udało się;D

Polecane posty

Gość zakręconablondynka

Hej:) serdecznie Was namawiam na nowe seksualne rzeczy, nie mówicie, że o tym nie myślicie i łóżko jest wystarczające dla Was. Mój chłopak też tak mówił, dla niego miejscami do seksu były łóżko, samochód i czasami kanapa...strasznie mnie to nudziło..zawsze gdy proponowałam mu seks przez telefon czy kamerkę to odmawiał mówiąc, że to go nie kręci! Nie chciałam aby nuda związana z seksem trwała nadl. Pewnego dnia postanowiłam od samego rana go podniecać, zachęcać...zaczęło się od tego, ze specjalnie wypięłam się gołym tyłeczkiem tak aby było widać skrawek mojej cipeczki, wiedziałam, że za chwilę zadzwoni jego budzik do pracy...I zadzwonił gdy się obrócił zaczął dotykać mnie, głaskać moje pośladki...już miało być tak pięknie a tu nagle telefon, że musi się zbierać szybciej do pracy...jezu jaka byłam wściekła! Postanowiłam wysłać mu zdjęcie swojego tyłeczka z widoiem na moją cipkę, tak jakbyśmy isę kochali na pieska dopisałam pod mms-em " Ciąg dalszy pięknego ranka" odpiał mówiąc, że doprowadzam go do szaleństwa i bardzo by chciał być teraz w domu. Bardzo mnie to podnieciło więc postanowiłam za kilka minut do niego zadzwonić, dzwoniłam kilka razy ale dopiero w czasie przerwy mi się udało z nim porozmawiać był strasznie zaskoczony, głos mu drżał a ja opowiadałam mu co robię w tym momencie,że się pieszczę i bardzo chcę aby robił mi teraz minetkę doprowadzał mnie do szaleństwa tym, że szeptał mi jak mam sama sobie dogodzić. kiedy osiągnęłam orgazm on oszalał, zaczął niedowierzać, że to zrobiliśmy, ze tego spróbował bardzo mu się to podobało :) mnie również i jak nigdy dotąd był bardzo szybko w domu z pracy , sam zaczął się do mnie dobieać, szeptał, ze przez cały dzień chciał poczuć moją pokrą cipkę wtedy ja czułam się jakbym od samych słow miala dostać orgazmu od tego momentu on zgadza się na wszystko uwielbia seks przez kamerkę a kiedy jest naprawdę napalony błaga mnie abym wymysliła coś czego jeszcze nie robiliśmy. dziewczyny polecam jeżeli macie jeszcze jakieś inne historie to podzielcie się nimi, bo potrzebuję nowych pomysłów;)

Gość zakręconablondynka
faceci też mozecie wypowiedzieć sie co Was kręci najbardziej :) uwielbiam seks i chciałabym aby każdego wieczoru mój facet wariował i był tak podniecony bo nie wie co go czeka;D

Gość zadowolony posraniec
Namów go na stawianie kloca prosto w usta

Gość zakręconablondynka
proszę o jakieś sensowne propozycje!

Gość myleks
najbardziej podnieca jak jakas kobieta chce pokazac piersi w kamerce, wlasnie jestem na sky i 5innych komunikatorach i żadna niepisze

Gość dama;p
myleks- to może powineneś jaso określić potrzebuję dziewczyny aby pokazała mi cycuszki;p a jaki rozmiar piersi CIę najbardzij kręci?

Gość zakręconablondynka
a co do rozmiaru biustu to ja mam takie sobie C70 ;/ chciałabym mieć większe aby zrobić z moim facetem niezłego hot-doga

Gość bzzzykacz
A dajesz sie ruchać w cyce? ;)

Gość zakręconablondynka
tak, moi byli partnerzy to uwielbiali - też lubicie jak robicie hot-doga? ja lubię to łączyć z lodem i ja i partner czujemy się bosko.

Pozazdrościć Twojemu chłopakowi - tylko tyle można powiedzieć. Szkoda, że niektóre dziewczyny nigdy nie zadbają o to, by mężczyzna czuł się obok nich mężczyzną

Gość tAk to jUż jest
Instruktor Rozkoszy to facet zwykle nic nie robi, a nie kobieta. Ten post autorki jest tego dowodem. Mój też nie chciał, nigdy sam nie zaproponował, że mnie wyliże, że wymasuje itd. Mu wystarczyło, że wsadził i zawsze chciał tego szybko. Mu niepotrzebna żadna gra wstępna, przebieranki, nic. Dla mnie też robił to niechętnie. Raz przebrał się na moją prośbę za strażaka i było fajnie, ale potem miesiąc marudził, że strój był jego zdaniem za drogi. :(

Gość zakręconablondynka
doładnie! to wyglądało tak jak to ja bym chciała seksu bardziej od niego...kiedy ja chciałam on odmawiał twierdząc, ze jest za bardzo zmęczony i musi iść spać, a kiedy ja nie mogłam a to miesiączka a to złamałam noge miał pretensje, że nie chcę się z nim kochać! ale postawiłam na swoim i teraz nie słyszę od niego słowa nie:)

Gość zakręconablondynka
instruktor rozkoszy- może to dziwne ale mój facet miał opory aby to robić, marudził bla bla bla ale kiedy sama wsadziłam go pomiędzy moje piersi zdębiał i bardzo zaczęło mu się podobać. czasami wydaje mi się, że to kobiety są bardziej otwarte na seks niż faceci.