Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciociaNIEODPOWIEDZIALNEJ

Moja siostrzenica jest w ciązy a ma 15 lat!!!!

Polecane posty

Właśnie sie dowiedziałam... ja też mam dzieci,ale jak patrze z boku jacy są mlodzi ludzie nabieram wprawy jak to bedzie kiedy moje dzieci bedą w tym wieku. Jej matka na wszystko jej pozwalała,w tym wieku czyli 15 lat mogła już sprowadzac chłopców do domu, mogła wychodzić i przychodzić o której chce,nie robiła jej awantur,nie pouczała jej i przede wszystkim nie rozmawiała na tematy intymne i teraz ma!!!!W wieku 33 lat zostanie babcią,a ona sie jeszcze cieszy!Nie przeraza ją ze dziecko bedzie miało dziecko i nie ma szkoły,kto bedzie wychowywał te dziecko?Jestem taka wściekała,oczywiscie na siostre!Ta dziewczyna urodzi w wieku 16 lat!chłopak jest starszy,sama niewiem dokładnie ale może 18 lat ma, mówią ze kochają sie tak mocno że ich miłość bedzie trwała na wieczność.Wiecie jak to jest...teraz miłość,a niedługo kopnie ją w dupe i zostanie sama z dzieckiem.

Gość wspolczujeeeee
Młode lata trwają krótko a są najlepsze!!!ona wlasnie spierdolila je sobie i cale swoje zycie!

Gość a mamusia to tez widze
ze wczesnie mamą została.. jako 18latka.. zaciązyla w wieku 17.. no no.. to twoja matka tez jej widocznie na wszystko pozwalała i przede wszystkim tak jak to zaznaczylas..."nie rozmawiala na tematy intymne i teraz ma!!!" .

Gość łiłiłi
Jej mamusia też wcześnie urodziła... Szybko zaczęła pipa swędzieć młodą.

No niestety prawda- ona w wieku 17 lat urodziła,to corka lepsza jest hehhh Siostra poznala chlopaka,przespala sie z nim i tak zostalo,bo chlopak odszedl zaraz po tym jak mu ulegla.Mama nasza umarła bardzo wczesnie, tata pracowala a babcia nas wychowywala,potem jak umarla a tez szybko musialysmy sobie same radzić.Wiec tym bardziej jak ona tak szybko urodzila powinna przestrzegac corke.Ja natomiast urodzilam pierwsze dziecko w wieku 27 lat.Takze jestem troszke bardziej odpowiedzialna.

Gość kruca fuks
o litości! 33l. i babcia buhahaha :D też mam 33l. a mam 2l. dziecko i jak se pomyślę teoretyzując oczywiście że w tym wieku mialabym zostać babcią, to urżnęłabym się w trupa i wykonała ostatni lot Ikara :P sorry ale masakra, bo idąc ich tropem w wieku 50l. będzie prababką :D niezłe ma podejście ta twoja siostra :P

no niestety masz racje :( i nie moge jej przemowic do rozsadku a próbowałam... ale i tak juz jest po wszystkim!

Gość eee tam głupie prowo
komuś się nudzi

Ojjj kochana to nie prowokacja! Dzisiaj nastolatki juz w wieku 13 lat śpią z chłopcami,wiec co sie dziwic ze są ciąże? Niewiem jak wy ale ja mialam 19 lat jak sie przespalam z chlopakiem ktory dzis jest moim mezem i ojcem moich dzieci. Gdzie ja bym myślala o chlopcach w tym wieku!Jak mialam 13 lat pamietam po kryjomu bawilam sie w szkole,mialam dziennik uczniow,a oni byli niewiedzialni :) chlopcy dopiero 18 lat.

a tu chodzi o corke mojej siostry,ktora nigdy nie przywiazywala uwagi do dobrego wychowania,teraz niech tylko poczeka bo ma jeszcze jedna corke ale z obecnym mezem i ma 7 lat.Jak to jej niczego nie nauczu...rece mi juz opadną :(

Gość a dlaczego nie każecie tej
gówniarze usunąć??

usunąć????prosze Cię!!! jest jaka jest ale tego by nie zrobiła!

Gość radykalna i szczera
Zycie :) Ja mialam 16 lat jak urodzilam dziecko,teraz moje dziecko ma 20 lat,jakos udalo mi sie je wychowac,na poczatku lekko nie bylo ale dalam rade rodzice oczywiscie mi duzo pomogli i jestem i za to wdzieczna.Nie zaluje ani jednego dnia,gdybym miala cofnac czas niczego nie chcialabym zmieniac.Mysle,ze Twoja siostrzenica poradzi sobie tym bardziej ze siostra nie robi z tego zadnego problemu i na pewno jej pomoze.

Gość ma.ma89
A co Cie to obchodzi? W koncu to dziecko twojej siostrzenicy, wiec ewentualny problem powinna miec Twoja siostra a nie Ty. Nic Ci do tego. Zajmij sie soba i swoimi dziecmi- zeby je nie okazalo, ze Twoje w wieku 3lat dorobia sie swoich,...

Gość ////////123123/////
No nie zazdroszczę takiej sytuacji w rodzinie. Dziwna sprawa :( Twoja siostra będzie młodą babcią....Aż ciarki przechodzą po plecach. Ja mam 33lata i od trzech lat staram się o swoje pierwsze dziecko...i dupa A słyszeliście - gdzieś w Polsce (chyba w Wielkopolsce) jakaś 13sto letnia dziewczynka urodziła dziecko....Tatuś ma lat 17....Szczęśliwi, zakochani....Nawet pstrykali im zdjęcia do gazet....

Gość siri
Sodoma i Gomora....Ale to nie Twój problem ....