Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zppnnpwnjotfucprfana

ile macie lat i co już osiągnęliście?

Polecane posty

Gość zppnnpwnjotfucprfana

jw

Gość 24 lata i
własnie skonczyłam studia (tytuł mgr inż.), od października ide na podyplomowe, wyszłam za mąż i kupiłam z mężem mieszkanie

Gość Fafinette
19 lat, wdowa, troje dzieci, 3 mieszkania (w tym dwa nad morzem), 2 samochody

Gość madrakamilka
30 lat prawie skonczone studia (licencjat) mieszkam z kochanym facetem w jego domu, planujemy przyszlosc pracuje od 16 roku zycia czyli jakies tam doswiadczenie zawodowe mam

Gość becia:)))
24 lata zdałam mature, nie poszłam na studia założyłam firme z mężem mamy własny dom za zarobione ciężko pieniądze rozmnożyłam się:P

Gość 23123243435445
ja mam 32 osiągnęłam skończone studia w wynikiem bdb ponad 10 letni staz jako bezrobotny rozwód 2 dzieci, w tym jedno chore pod moja opieka, drugie mieszka z ojcem. myślę, na co to wszystko

Dziecko to nie osiągnięcie, nawet zwierzęta sie rozmnażają. Za sukces uważam np ukończenie studiów z wyróżnieniem, awans w pracy, własny biznes itp. Oczywiście bardzo kocham moje dziecko, ale nie taie było pytanie w temacie

28 lat, dziecko w drodze, za rok ślub, kupiony dom, drogie auto pod domem, studia (zawod w ktorym nei pracuje), praca i dobre rokowania na przyszlosc.

Gość 25 lat i...
Dosłownie nic nie osiągnęłam.

prawie 29 lat skończone studia (magister inżynier) wysokie stanowisko w pracy i dobre zarobki (jak na kobietę to bardzo dobre) znam biegle 2 języki obce mąż, dziecko, duże mieszkanie zwiedziłam kawał świata :)

Gość madrakamilka
Zajefajna - duzo zalu w Twoim poscie, musisz znalezc cos pozytywnego bo zwariujesz

Wszystko co mam osiagnelam sama, lub pozniej juz z mezem, ciezka praca. Nikt mi nic nie sprezentowal, i nigdy nie pomogl. Z tego jestem najbardziej dumna :-) Pracuje w miedzynarodowej firmie, szef niedawno rozmawial ze mna o kolejnej podwyzce, bo docenia to co robie.

Gość do Zaje...fajna
jesteś taka młoda a więcej w tobie zgorzknienia niż w mojej babci...

Gość do Zaje...fajna
jesteś taka młoda a więcej w tobie zgorzknienia niż w mojej babci...

Dlaczego żalu? Chyba nie, tylko piszę jak jest. Zresztą i tak moi znajomi nie mają nic naprawdę własnego bo dopiero studiują, więc nie wyróżniam sie specjalnie, to znaczy nie mam osiągnięć ale strat też nie w porównaniu do innych.

Gość rererer
Zaje...fajna - było się zabezpieczać - teraz nie pier dol 🖐️ Troche odchowasz to może pomyślisz o sobie.

Gość 23 lata .
no i rzucilam studia bylam dwa lata za granica teraz mam samochod za 25tys od czerwca wlasny biznes (handel i uslugi) oszczednosci 37tys chyba powinnam byc z siebie dumna :)

Nie rozumiem czego wy sie wszyscy tak mnie czepiacie :p To może napiszę inaczej :D Mam 20 lat :) studiuję na państwowej uczelni opłacalny kierunek (niby :p) mam wspaniałego męża i najukochańszego na świecie synka :) a poza tym superowe mieszkanie, dwa samochody, obecnie cały miesiąc jestem nad morzem :) Mam nadzieję że teraz zabrzmiało bardziej optymistycznie :p

Gość jajko niespodzianka
26 lat Skończone studia - magister Mam faceta który skończył studia - magiter. Jestem dziennikarką w lokalnej gazecie, mam 3 zakłady fotograficzne założone z facetem. Mam swój dom i wymarzony samochód BMW X6 I mam 3 koty . Do tego mam 2 dom odziedziczony po babci , który wynajmuję w całości.

Gość Skoro moglaszalozyc konto
27 lat i chuja warte zycie :O

Gość Zwykłaszaraa
Widzę sami ludzie sukcesu.

27 lat, skończone studia magisterskie (nieprzyszłościowy kierunek), słabo płatna praca bez perspektyw... nie osiągnąłam dosłownie nic wszyscy mi mówią, że mam ogromny potencjał, ale ja nie posiadam żadnych realnych umiejętności... na podymplomówkę mnie nie stać, na zaciągnięcie kredytu też...

Gość madrakamilka
Zwykla szara - eeee czy ja wiem hehe