Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marylka 94

Problem z pęcherzem

Polecane posty

Gość marylka 94

Mam problem z pęcherzem, chyba go przeziębiłam, jak oddaję mocz to przy końcu bardzo boli. :( Słyszałam o tym, zeby kupić sobie lek furigan. Znacie może jakieś inne sposoby, a jak nie to czy mogę kupić ten lek bez recepty?

Gość Zwykłaszaraa
Furagin jest na receptę. Spróbuj Urosept ;)

Gość jennifer8787...
ja sikam na klate meza,ciesze sie rze taki sie trafil bo wzystkie inne cpuny pouciekały :) jennifer8787***

poza tym pij dużo soków i herbat z żurawiną :) dla mnie najlepszy jest furagin i zawsze wyproszę w aptece choć jest na receptę :P

Gość siri
Na mnie to FYRAGIN juz nie działa, jedynie BISEPTOL, ale jest tylko na receptę....

ale jest chyba roznica miedzy pecherzem a cewka moczowa! gdzie cie boli? w podbrzuszu czy koncowka cewki szczypie? bo urosept i zurawina to bardziej na cewke,na pecherz potrzeba antybiotyku

Mi pomagalo picie duzej ilosci wody przegotowanej z cytryna. Ale jesli po ok 2 dniach nie bedzie lepiej lub bedziesz miala temperature to radze isc dolekarza. Dostaniesz antybiotyk i po problemie. Z doswiadczenia wiem, ze jak nie doleczysz pecherza to infekcjaa moze nawracac