Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam pracy od jutra

handel w internecie - co sądzicie?

Polecane posty

Zastanawiam się nad rozpoczęciem swojej działalności. Mam na myśli handel internrtowy - odzież, jakieś rękodzieło...itp. Zastanawiam się czy to ma racje bytu i sens. Czy ktoś z was ma jakieś doświadczenie w tej dziedzinie i potrafi udzielić jakiejs dobrej rady?

na prawdę nikt nie chce się wypowiedzieć na ten temat?

Gość fddfdffgfgfg
strone mozna sobie samemu zrobic bardzo latwo korzystając z DARMOWEGO szablonu, jakich pelno na necie. a pozycjonowanie tez jest bardzo proste, ja sama sie nauczylam tego, mimo ze jestem kompletny laik z informatyki. a jak pytalam ludzi to chcieli za pozycjonowanie ok 50-100 zl na miesiac, a za strone tez jakies 100 zl, a ja wszystko zrobilam sama, wiec uwazam, ze ci ludzie po prostu strasznie wykorzystują naiwnych, wszystko mozna samemu zrobic. co do pozycjonowania to ejst to naprawde bardzo proste.

Gość agataszmata
samameu to mozna sobie du....pe podetrzec zeby ci klineci trafiali nas strone i do sklepu trzeba pomyslec o reklamie samo pozycjonowanie nie da rady a gotowe szablony zazwyczaj sa z reklamami innych sklepow

Gość fddfdffgfgfg
nie pisz bzdur. wlasnie ze sama sobie pozycjonowalam strone kompletnie sie na tym nie znając, po prostu powklejalam kilka linkow na fora związane z tematyka mojej strony, troche linkow do katalogow stron, linki wklejalam systematycznie, nie przesadzając (bo jak za duzo na raz to strona moze dostac bana od google) i co? i strona od roku juz prawie trzyma sie i jest bardzo wysoko w wyszukiwarce, a jelopy za to samo chceli 50 zl na miesiac, smiech na sali.

Gość fddfdffgfgfg
nieprawda, na moim szablonie nie ma ani jednej reklamy. strone mam na hostingu hsms.pl ktory jest bardzo tani i dobry. tylko trzeba na dole zostawic krotka notke skad pochodzi strona i tyle.

myślałam też o sprzedaży na allegro, oprócz wlasnego sklepu. Wiem, że konkurencja jest duża, nie spodziewam się kokosów, ale zastanawiam się czy da się coś zarobić wogóle

rozważam taką opcję ponieważ teraz jest jak jest, z pracą ciężko, na urząd pracy liczyć nie można. Jak się okazuje, że jestem za "stara" na umowę zlecenie to o pracy mogę zapomnieć, a mieszkam w okolicy gdzie na prawdę niewiele się dzieje. Dlatego chciałam coś na własną rękę zorganizować.

Gość agataszmata
jak chcesz sobie sama prace zorganizowac to ja ci moge cos podpowiedziec- idz na kurs strzyzenia psow- ja poszlam 2 lata temu zaplacilam 2800zl i teraz codziennie po naormalnej pracy mam dwa pieski do strzyzenia - fakt dodatkowe 4 godziny wychodzi ale 100 zl dziennie piechota nie chodzi a w soboty to i ze 4 potrafie obciac- kobitki i nie tylko do mnie do domu przyjezdzaja- kilka ogloszen w necie wystarczylo i kilka ulotek w sklepach i od dwoch lat mam staly dochod wiekszy od moje pracy

dobry miałaś pomysł. W dużym mieszkasz mieście? Ja niestety mieszkam w niewielkiej miejscowości, do większego miasta mam co prawda 12 km ale to miasto też do zbyt dużych nie należy

Gość leikowyau
Jeśli powaznie myślsiz o handlu, to musisz przede wszystkim założyć stronę + wypozycjonować ją żeby dotarła do jak największej liczby klientów (jak pozycjonować znajdziesz na www.seoadder.info) Pozdrawiam!

Ja oszczędzam spore pieniądze w pozycjonowaniu, używając SeoAddera, sam zdobywa linki do strony, wystarczy tylko doglądać pozycji!

Gość adaaaaaam123
Boże, aż nóż sie w kieszeni otwiera. Nie trzeba być mega informatykiem aby zrobić sklep w internecie. Trzeba miec po prostu troche poukładane w głowie. Robisz sklep - w sieci jest masa tutoriali, pozycjonujesz go - polecam do tego SeoAddera, jednak możesz to również robic sama. Do tego ogłaszasz sie na forach, marketing szeptany i twój sklep przynosi zyski. Nie zapominajmy o zakupie towaru.

Gość 998romek998
Firmy pozycjonerskie nie biorą dużo, jednak można zaoszczędzić w bardzo prosty sposób. Kup SeoAddera. Pozyycjonuj co chcesz, ile chcesz i kiedy chcesz

Da sie wyżyć :) moja ciocia nie ma sklepu i sprzedaje wyłącznie na allegro takie pierdołki jak skarpetki 10 sztuk za 5 zł, biustonosze po 10 zł i inne cuda. Wcześniej sprzedawali to na różnych targach i wystarczało im tylko na życie, a kiedy odkryli internet zrezygnowali z jeżdżenia i sprzedaja tylko na allegro. Teraz po 4 latach w handlu w necie kupili sobie dom, więc musi sie opłacać.

Gość Majsterallegro
Ja też pozycjonuje adderem i nie musze płacić żadnych abonamentów -polecam.

Gość jngyol
I jakie skutki przynosi pozycjonowanie automatem? Wydaje mi się, że nie jest tak bardzo skuteczne. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na temat pozycjonowania zapraszam na stronkę www.pozycjonowanieiseo.pl

grunt to kupować towar jak najtaniej :) w wólce kosowskiej chyba obecnie jest najtańsza chińszczyzna i turecczyzna, na allegro całkiem sporo tego towaru - grunt to postawić na konkurencyjność cenową.