Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o mieszkanieee

Co jest lepsze Mieszkanie dwupoziomowe czy w domku ?

Polecane posty

w domku jednorodzinnym ? czy bliżniaku / szeregowcu ? domku na odludziu ? mieszkanie w bloku ? mieszkanie dwupoziomowe?

Gość dom jednorodzinny
wolnostojący, najlepiej na obrzezach miasta

Gość khagern
to zalezy od wielu czynnikow

serio tak uwazącie? ale czemu lepsze? pomyslcie o roznych sprawach np. dojazd, szkoła dzieci, bezpieczeństwo, odludzie czy obrzeża to może ładne malownicze widoki ale też wracać samemu po nocy to ryzyko chyba

Gość dom jednorodzinny
lepsze, bo mieszkasz SAMA , zadnych sasiadow pod, obok i nad Toba, nie musisz słuchac jak Kolwalski z 1 pietra bzyka sie zona i jak Nowakawa tłucze kotetlety w sobote na obiad. Jestes pania dla samej siebie. Jak masz ochote wychodzisz na ogród, mozesz tam zjesc sniadanie i wylegiwac sie na lezaku przez cały dzien, robic imperezy w kazdy weekend.. A dojazd... nie rozśmieszaj mnie, ludzie jezdza do pracy kilkadziesiat km

Gość cdf434
ja mieszkam w nowoczesnym bloku i nigdy nie słysze bzykania ani awantur...po prostu mocne ściany a domek to troche lipa...coś sie popsuje to musisz naprawiac w bloku masz administratora

Gość dom jednorodzinny
nie wiem co sie moze psuc w domu :O? ja mam porównoanie: mieszkalam i w bloku , w szeregowcu i domu wolnostojącym i niegdy nie zamienie go na nic innego

Gość uuuuuuupp
ja mieszkam w mieszkaniu dwupoziomowym :-) minusem jest to, ze czasami słychac sąsiadów w jednym pokoju,co możmna zagłuszyć TV ;-) ale wszystko mam podane na tacy, nic nie musze robić, o nic się martwić, a w domku jednak trzeba o wszystko zadbać samemu, odśnieżanie, koszenie trawnika itp. ja mieszkam w bloku zupełnie na odludziu tuż pod lasem, z każdego okna mam widok tylko na las :-) moim zdaniem wyjście idealne

mieszkam w domu jednorodzinnym na obrzeżu miasta i mi sie nie podoba to nie na mój charakter szukam obecnie mieszkania w bloku na dosyć nowym osiedlu z bardzo dobrą infrastrukturą mam dosyć odludzia i jechania samochodem po kolo cukru bo zabrakło mam juz tego dosyć nie moge sie doczekać wyprowadzki

a nie myślicie że mieszkanie dwupoziomowe w bloku to extrawagancja?

ja mieszkam w bloku i mam mieszkanie dwupoziomowe z 2ma lazienkami, duuuza kuchnia i 3ma pokojami ( kawalerka ) do tego 2 garaze, basen dostepny dla mieszkancow tego bloku, duzy balkon i ogrodek :D wiem, wiem ze sie chwale ;) nie musicie komentowac i nie chcialabym sie zamienic na domek :P nigdy w zyciu :D