Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronthika

Komorowski relacja na żywo uczy młodzież aktywności i powiedział :D

Polecane posty

cytuję "nie da sie mieć cnoty i wziąć pieniadze" ja pitole :D ale tekst powiedział to prezydent polski , właczcie sobie 3 tv

Gość Firanka okiennaa
Wstyd mi za takiego "prezydenta" ale jaki naród taki prezydent

Gość miał na myśli
siebie ?

chciał byś taki na luzie,młodzież ryknęła smiechem a on też sie śmieje i sie cieszy jak głupi do sera ja pitole :D

dla mnie jego przemówienie to jakbym kabaret oglądała :D powiem wam co jeszcze powiedział...... buhahahahahahahaaa:D nie uwierzycie ....mówi tak : "trzeb być samodzielnym i przedsiębiorczym, np w średniowieczy studenci uniwersytetu składali pieniądze i wynajmowali sobie nauczyciela żeby ich uczył płacili mu za wykłady tacy byli przedsiębiorczy " ja pierdoIe ...przepraszam za wyrażenie :D z czego dzisiejsi studenci mają brać kase pytam sie ? od rodziców czy mało mu jeszcze prostytucji ? on takie przykłady przedsiębiorczości daje ale zyeb :D

Czyli standard, pierdolenie o szopenie i zero konkretów na poprawe warunków w Polsce. Mnie to juz smieszyc przestalo.

Gość Sedzia sprawiedliwy
Kaźdy sądzi podług siebie

Komorowski nie potrafi przemawiać,pajac jeden , nie zna sie a podobno rodzina szlachecka wiadomo, ABW jutro z rana mi drzwi wyrwą razem z futryną