Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdsfsdf

Przeczytajcie co dzisiaj widzialem w supermarkecie

Polecane posty

Gość dfdsfsdf

Dzisiaj robiac zakupy w jednym z znanych polskich supermarketow bylem swiadkiem rozmowy i incydentu miedzy dyrektorem sieci sklepow a szefowa zmiany i totalnie to co uslyszalem mnie rozzloscilo do czerwonosci.Dyrektorek na oko nie wiecej jak 33 lata odpicowany w garniturku gada sobie do szefowej zmiany i pokazuje jej wyciagajac przed jej nos pieczywo jak powinno byc wypieczone bo te co tam aktualnie jest nie spelnia norm, kazal jej wziac kartke dlugopis i napisac sobie co i jak,ok wiec wziela i zapisala.Pozniej poszli dalej i podczas przechadzki miedzy polkami ten facet pokazal NOGĄ tej kobiecie że lezy rurka taka z makaronu i kazal jej to podniesc.Trzymajac noge kolo tego ta kobieta to podniosla a On jej powiedzial ze brudu na sklepie nie toleruje !!!! co za bezczely cham i burak !!! Na koniec przyszedl pod kasy i rozkazywal niemilym tonem kobietom (pracownicom) wiele starszym od niego i pobedzal je a One wystarszone z oczami w dol zapylaly jak glupie.. Apel dla mlodych dyrektorow, wstydzcie sie gnoje ! to ze macie posade nie upowaznia Was do tego zeb traktowac ludzi z gory, jak niewolnikow!!! Gdybym ja byl dyrektorem to bym sam podniosl ten glupi makaron a ten prostak wielce Pan pokazal jej to noga i kazal podniesc !!!

Gość u mnie działa
nie był to czasem LIDL? u mnie działo się podobnie, zaszczuł pracowników totalnie :O

Gość dswfr
faktycznie, co za gnoj smierdzacy...a posady to pewnie sam sie nie dorobil...tylko po ojcu ma. :O

a ja byłam kiedyś świadkiem podobnej sytuacji i powiedziałam takiej jednej pańci dyrktorce od 7 boleści co sadzę nie tylko jako klient ale jako człowiek i kobieta o takim traktowaniu innych ludzi ! ąz sie babsko zagotowało ale mój podniesiony głos zwabił innych ludzi i już pani dyrekcja nie byla tak władcza ... swoją drogą co za czasy .... żeby ludzie tak sie zachowywali wobec bliźnixh ...... Ale my nie stójmy obok , nie udawajmy ,ze tego nie widzimy , reagujmy ... bo jak będizemy przechodzić obok to następnym razem ktoś nam łeb na ulicy urwie i nikt nie zareaguje ...

Gość yhw57y
ej nie rozumiem problemu? Wolałabys kupowac źle wypieczony chleb? a może chciałabys żeby na podłodze walało sie wszystko,nie tylko makaron?

Gość f=ja22c
pewnie lidl bo tam wypiekają chleb ja byłam wczoraj w tesco i była bardzo miła atmosfera wszyscy sobie pomagali :) a ten dyrektorek to pewnie jakiś obleśny stulej znałam jednego managera z biedronki miał ryj jakby trolejbus w niego cofnał

Gość dfdsfsdf
Bylo to w jedbym slaskim supermarkecie Carrefour.

Gość czyjestnaforumktoskto
slaskim? to napisz w jakiej miejscowosci, moze bytom?

Gość dfdsfsdf
Pawlowice

Gość biedna ona.
ja tez ze slaska jestem - katowice.