Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ****zuzia***^^

zachowanie faceta po urodzeniu dziecka

Polecane posty

Gość czytam i czytam ...
"czytam i czytam...od tego czytania we łbie ci się pomerdało" nooooo.... i od facetów :) beeee...nie gadam z nimi i juz normalnie funkcjonuje :)

Gość tamara28
bez przesady nie generalizujmy , KAŻDY FACET JEST INNY ;-) jezeli jeden zdradzi to nie znaczy , ze inny zrobi to samo

Gość ysewo
facet nie zdradza to kobiety dupy dawaja a potem lament

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
"nie.................i nie wciagaj mnie w durne dyskusje ... " Zawsze możesz nie odpisywać na moje wiadomości ;) "jesli jestes facetem to nie gadaj do mnie." Dlaczego? Też tak mówisz do facetów spotkanych w rzeczywistości, albo do kelnera w sfinksie? :P

Gość czytam i czytam ...
"facet nie zdradza to kobiety d**y dawaja a potem lament" ojeje bu bu bu :) "nie generalizujmy , KAŻDY FACET JEST INNY" łeee ... tez byłam młoda i naiwna ;) pozniej zmadrzałam

Gość tamara28
prawda jest taka , że jezeli facet kocha swoją kobiete , w związku mu niczego nie brakuje to są duze szanse , że nie zdradzi , a moze sie mylę ?;-)jak to jest z wami faceci? prosze o opinie

Gość czytam i czytam ...
""nie.................i nie wciagaj mnie w durne dyskusje ... " Zawsze możesz nie odpisywać na moje wiadomości "jesli jestes facetem to nie gadaj do mnie." Dlaczego? Też tak mówisz do facetów spotkanych w rzeczywistości, albo do kelnera w sfinksie?" jeeeeeeee whatever... P.s nie gadam z facetami w rzeczywistosci albo szybko ich spławiam jak sie przyjebie :) no chyba ze ewidetna menda i nie rozumie "tam jest metro! nara"

Gość tamara28
czytam ! ile ty masz lat?

Gość czytam i czytam ...ty jestes
faktycznie imbecyl jakich malo , jak wszystkie wariatki takie jak ty

Gość czytam i czytam ...
" czytam i czytam ...ty jestes faktycznie imbecyl jakich malo , jak wszystkie wariatki takie jak ty" nooo...to uwazaj nie gadaj z wariatkami :) spadaj ...

Gość czytam i czytam ...
jem gówno offermy :D

Co prawda napisałaś abym gadał z Tobą, to jednak możesz zrobić jeden mały wyjątek i opowiedzieć nam co Cię tak w facetach wkurza? Konkrety oczywiście.

Gość czytam i czytam ...ty jestes
widac ze masz zryty garnek i tyle na twoj temat wariatko :O🖐️

nie gadał z Tobą*

Gość ysewo
SMACZNEGO-CZYTAM:D

Gość czytam i czytam ...
"Co prawda napisałaś abym gadał z Tobą, to jednak możesz zrobić jeden mały wyjątek i opowiedzieć nam co Cię tak w facetach wkurza? Konkrety oczywiście." ooo nastepny co wyzwania rajcuja... daj mi spokoj...czego nie zrozumiałes N , I czy E?

Gość buahahhahhaa
Każda baba z kafe to imbecylka po przejściach co ją chłopy w pizdu puścili;) :D jak ta /czytam/ :D

Gość tamara28
czytam i czytam daj dziewczyno spokój tym facetom , bez nich byłoby.. nudno i pusto;-)

Gość czytam i czytam ...
mój pies zapina mnie co noc swoim małym ...a ja wyję jak suka :D

Gość czytam i czytam ...
mój poczochrany bobr aż rozrasta się kiedy gargamel wpina mi ogórasa :D

"daj mi spokoj...czego nie zrozumiałes N , I czy E?" Rozumiem i już nie męczę. Należysz do tej niereformowalnej części kafe, która myśli, że posiadła "wiedzę ostateczną" na jakiś temat (w tym wypadku facetów). Powinienem teraz napisać, że mi Ciebie szkoda, ale tak nie jest :). Jesteś uprzedzoną, nędzną imitacją kobiety - tyle w temacie

Gość czytam i czytam ...
"Rozumiem i już nie męczę." dzięki :) "Jesteś uprzedzoną, nędzną imitacją kobiety " zgadza sie... wracajac do tematu...zrobie wszystko aby juz nigdy w zyciu nie dopuscic do siebie zadnego faceta a jak jakis sie pojawi to pozałuje ze wlazł mi w droge to tyle :)

Gość tamara28
oferma są kobiety ;-) i to nawet nie stare panny;-)

Gość czytam i czytam ...
chociazby dlatego "mój poczochrany bobr aż rozrasta się kiedy gargamel wpina mi ogórasa" własnie to co myśla faceci...kazdy jeden ale zadko kiedy sie jakis do tego przyzna ...jedyne co ymie zrobic to sie podszyc bo sa takimi tchorzami :) widzicie...wiedza ostateczna :)

Gość tamara28
wracajac do tematu...zrobie wszystko aby juz nigdy w zyciu nie dopuscic do siebie zadnego faceta a jak jakis sie pojawi to pozałuje ze wlazł mi w droge NIGDY NIE MÓW NIGDY ;-)

Gość czytam i czytam ...
"wracajac do tematu...zrobie wszystko aby juz nigdy w zyciu nie dopuscic do siebie zadnego faceta a jak jakis sie pojawi to pozałuje ze wlazł mi w droge NIGDY NIE MÓW NIGDY" nie powiedziałam "nigdy" ale powiedziałam ze zniszcze i rozpierdole wszystko na drodze zwłaszcza jesli bedzie to mezczyzna :) oki? a "nigdy" to sie zdarzy to ze dadza mi swiety spokoj wszyscy faceci... a "na pewno" adzarzy sie to ze sie jakis napatoczy

Gość czytam i czytam ...
"czytam i czytam - tobie już nic nie pomoże poza wymianą mózgu" po co?

Gość tamara28
chyba mi Ciebie troche żal z takim nastawieniem do facetów tyle w Tobie agresji , złości

Offermo, rzadko się z Tobą zgadzam, ale tym razem trafiłeś w dziesiątkę :)

Gość czytam i czytam ...
"chyba mi Ciebie troche żal z takim nastawieniem do facetów tyle w Tobie agresji , złości" no widzisz... żal to cos co ja bardzo dobrze znam :)