Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama po cesarce

Płaskie opony w wózku to super sprawa!

Polecane posty

Cześć, chcialam sie podzielic pewna sprawą, którą zauważyłam dopiero dzisiaj i może to byc pomocne dla kobitek, które własnie zastanawiaja się nad wybraniem wózka dla swojej pociechy :) Otóż będąc dzisiaj na spacerze ze swoim maluszkiem stwierdziłam, jak to super ktos wymyślił robiąc płaskie, bez wzorków opony do kół w wózkach. My mieszkamy na wsi i często chodzimy na spacerki np. do lasu. Zdarza się tam błotko, kałuże, piach. Sama mam wózek z płaskimi (gołymi) oponami i nie zamienilabym ich na żadne inne! Bloto się nigdzie nie wtyka, wystarczy przejechać przez kałużę czy po trawie i opony w miare czyste, na asfalcie wysychają, łatwo się skręcają, jeźdżą bezszelestnie. Gdybym miała wózek z oponami które posiadają rowki na pewno upchalo by się tam pełno błocka i brudu, który musiałabym potem w domu skrobac, bo wychnięty opadałby mi na podłogę, a tak przyjeżdżam, przecieram ścierką i koniec :D Polecam :)

Gość eee tam ja swoim wózkiem
po prostu wjezdżałam do garazu i po sprawie, kto by tam opony szorował mając dom? ...raz na jakiś czas maż karcherem przejechał podwozie wózka i było git... opony miałam z wzorkiem dodam...

tak ale często sie zdarza, że jak wracamy ze spacerku to dziecko jeszcze śpi, co mam go do garazu wsadzić? :P Poza tym wózek sie przydaje jak jedziemy na zakupy, dzięki płaskim oponom kola sa zawsze czyste, brudasem dziecka nie będę do ludzi wozić :)

poza tym czy ktoś ma dom czy mieszkanie to taka sprawa bo przecież pod blokiem nie jest wyzamiatane na połysk, jak sie idzie gdzieś na plac zabaw chociażby lub do parku to kola potem też sa nieźle uwalone :)

Gość eee tam ja swoim wózkiem
jak dziecko spało to odpinałam gondolkę - podwozia nie chciało mi się tachać do domu, bo i po co? też jak mam lekka spacerówkę, to śpiące dziecko biorę na ręce i zanoszę do łóżka, a wózek zostaje pod domem....

Gość moja 14 miesieczna cora
z tymi oponami to sie zgodze.Ja mieszkam w miescie a mimo to zawsze jakies kamyszki sie wepchna czy bloto czy psie gowno jak przez trawnik musze jechac,albo przez rynek to golebie odchody sie kleja do kol.

Gość ESTEFANIA
LO MATKO Z CORKA CO ZA PROBLEMY:) KOLKA OD WOZKA :D:D:D

Gość nie chcę być małostkowa ale
w lasach są kleszcze i to bardzo niebezpieczne , więc nie zabierajcie malutkich dzieci do lasu!!!!