Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka po sesji

Plantacja nad Tanwią - kto pracował?

Polecane posty

Gość gość
ja przymierzam się teraz do pracy przy zbiorach pieczarek. ofertę znalazłam na http://top-ogloszenia.net/Praca-11 i będzie to moja pierwsza robota tego typu. moge prosić o jakieś wskazówki ?

Gość gość
Całkiem miła atmosfera, mili ludzie POLECAM każdemu kto chce dorobić np. na wakacjach (można zacząć pracę już od 16 roku życia). Z tego co wiem to płacą 10 zł za zebrany koszyk, w ciągu dnia trzeba nazbierać przynajmniej 4. Zresztą jak przyjedziecie to sami się przekonacie ;)

Gość Zbieraczka
I już po pracy. Zakończyła się borówka ale było fajnie. Zarobić można, jest czas i wypocząć jak kto chce. Polecam. Ja tam wracam za rok

Gość gość
a jak jest z płaca? czy po zakonczeniu pracy dostaje sie do reki? i czy mozna wziasc zaliczki w miedzy czasie?????

Gość Mroczo
mozna brac zaliczki ale male 50zl - 1 raz. a pieniadze przelewaja na konto chyba z tydzien po zakonczeniu pracy albo na poczatku nastepnego miesiaca

Gość gość
Praca pracą ale zarobki... pracowałem, mieszkałem na domkach i jak przyszło do wypłaty to nie dość żę nie potrącili za zakwaterowanie to jeszcze nie odliczyli pobranej wcześniej sporej zaliczki a co najlepsze jeszcze wypłacili więcej niż było na rachunku także suma sumarum mi się opłacało:) Zresztą z tego co słyszałem od innych pracowników to większość z nich miało problem z wypłatą albo nie wypłacili tyle ile powinni ale wypłacili więcej jak mi. Osoby z biura pewnie mają problem z matematyką ale nie będę narzekać bo mi się opłacało:):):)