Justysia89 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 ktoś robi ten test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justysia89 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 up up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aldonka200k Napisano Czerwiec 29, 2011 nie a czemu głównie o niego pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justysia89 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 bo kupiłam taki test i chcialam sprawdzic jego wiarygodność ale przeszukałam cały internet i żadnej informacji nie znalazłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ozajka 0 Napisano Lipiec 17, 2011 Witaj! Ja robiłam ten test kilka dni temu zobaczyłam dwie piękne kreseczki. Byłam bardzo szczęśliwa ale dzisiaj przyszedł okres. Totalne rozczarowanie!!! A Tobie jaki wynik pokazał? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justysia89 0 Napisano Lipiec 17, 2011 Mnie pokazał pozytywny i w ciąży jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ozajka 0 Napisano Lipiec 17, 2011 No to gratuluje!Życze wszystkiego dobrego!Może mi też się kiedyś poszczęści .Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona i on 0000 0 Napisano Sierpień 3, 2011 Ja zrobiłam 3 testy APTEO...jedno wilekie gó wno! 3 pozytywne-ciąży brak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach