Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dslsfkdlskfsldfkefwefkoewf

jestem przerazona ?? co to moze byc?

Polecane posty

Co to moze być. Od jakiegos czasu pojawiły się z tyłu na plecach narosl(guz??)z czarnymi, punktami,kropkami wewnatrz. Dodaję zdjecia,aczkolwiek,zmiany wygladaja jak pieprzyki,w rzeczywistosci sa to takie czarne kropki wewnatrz narosli, zupelnie jakby jakies ziarenka zrosły się ze skorą. PRosze o odpwoiedz poniewaz sie martwię :( DO LEKARZA IDĘ ALE DOPIERO WE WTOREK :(ALE MOZE KTOS SIE Z CZYMS TAKIM SPOTKAL? http://dooktor.pl/image_atta/post/6316gjYev9m1h3zDW88SrMKHFyb1EYbkZ.jpg http://dooktor.pl/image_atta/post/632X1G0iFq2eIhVES7ATgr1h7S0QC70xS.jpg http://dooktor.pl/image_atta/post/63302duU609Q2z9C78A7zBcC3R1q5n1Pw.jpg

Gość to moze byc czerniak
.

:( masakra:(

Gość wkurzona na palaczy :o
idx do lekarza czym prędzej

Idz do lekarza bo zaraz się tu nasłuchasz ze umrzesz w ciągu 24h :p Nie ma co gdybać, najlepsza będzie profesjonalna diagnoza

Gość mozilla firefoxx
nie straszcie ja idioci tym rakiem. chyba ze jestescie onkologami. autorko tematu jesli chcesz sie troche uspokoic to idz jutro z samego rana na czco do laboratorium i zrob morfologie i OB. wyniki powinny byc tego samego lub nastepnego dnia, a juz bedziesz sporo wiedziala czy cos niepokojacego sie dzieje w organizmie. jak ktos ma nowotwor to czesto(nie zawsze ) ma baaardzo podwyzszone OB, najczesciej trzycyfrowe

Gość ooooooooooooooooo0000000000000
Nikt ci tutaj na 100 % nie powie co to, chyba ze znajdzie sie jakis dermatolog. Najlepiej teraz nie panikuj, skoro to zauważyłaś to po prostu spokojnie czekaj na wizytę u lekarza aż się wszystko wyjaśni. Jeśli o mnie chodzi to nie obstawiałabym raka, troche inaczej to wygląda, bardziej właśnie jak ten kaszak. Najważniejsze że juz to zauważyłaś i możesz zareagować. Trzymaj się:)

Gość lepiej będzie
jak jutro pójdziesz do lekarza przynajmniej będziesz wiedziała co to jest i nie będziesz się dręczyła

no ja miałam podobną kropkę i był to kaszak. Byłam na zabiegu na którym wycieli mi go ale po czasie mam to znowu-tak mi się wydaje. Tyle że ja to miałam jakby głębiej w skórze.

Gość misia ibhib
oj niunia. widziałam takie zdjęcia na dermatologii podpisane jako czerniak. lepiej sie umów szybko na wizytę do dermatologa bo to trzeba wyciąć i potem badanie histopatologiczne potwierdzi czy to było to. na oko można jedynie stwierdzic że niestety nie wygląda to na nic łagodnego. to jest cos złośliwego. anaplastyczny albo czerniak. :( do lekarza i wycinaj, nie masz na co czekac bo tam dosłownie każdy milimetr się liczy! kazdy dzień bo to jest bardzo bardzo złośliwy nowotwór i daje przerzuty do mózgu i wszedzie gdzie tylko. wiec marsz do lekarza

Gość misia ibhib
wiesz co z tego co się orientuję. a orientuje się dobrze to znamiona wrodzone są od urodzenia. jeżeli pojawia się coś nowego to z dużym prawdopodobieństwem jest to nowotwór, nie mówię tu o piegach ale o znamionach. tym bardziej jak się zmienia: czerwienieje, jest nieokragły, nieregularny, nierównobarwny, swędzi, sączy się, uciepla się , wogóle zmienia się to jest to nowotwór i trzeba to usunąć. uspokajaniem się nie załatwisz tego a raczej zbagatelizowanie na takim początkowym etapie, gdzie jest 100% wyleczalnośc jest głupotą i czystym ignoranctwem!

Gość misia ibhib
i na 100% nie jest to żadna brodawka łojotokowa, no może jeszcze w naczyniaka bym uwierzyła. a baranem jestes ty. następny baran co myśli że wygoogluje i jest na równi z lekarzem! to lecz sie sam i nie zawracaj głowy lekarzom jak jestes taki mądraliński. lecz sie sam. googluj i nie przychodź

Gość onholidayyy
co nowe to nowotwor?? hahahaha to zart? z tego wynika ze baranem jestes TY :D

Gość hahaa to logiczne
no jak nowy twór to nowotwór niekoniecznie złosliwy ale NowyTwór :P

Gość zaden nowotwor
zrobil ci sie mega zaskornik i tyle. wiem ze to zaskakujaca odpowiedz, ale to sie zdarza. Zaczopowaly ci sie gruczoly lojowe w tym miejscu. Zamiast wymyslac i umierac ze strachum sproboj wycisnac, i za 3 minuty bedziesz miala "czerniaka" z glowy.

Gość zaden nowotwor
Czerniak wyglada tak; http://bi.gazeta.pl/im/2/8087/z8087462S,Czerniak-to-jeden-z-najgrozniejszych-nowotworow-.jpg Na twoich zdjeciach, widac nawet nagromadzony pod skora loj koloru bialego. Zwykly zaskornik, no moze niezwykly, bo wiekszy niz zwykle..

Gość hahaa to logiczne
czerniaki wygladają róznie czasem całkiem niewinnie :P

Gość ezllzllzlz
hmm. nie stawialaby na czerniaka - jego powierzchnia nie jest rowna,wrecz przeciwnie tworza sie takie mini wypuklosci