Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pożądliwy

Fantazje o pożadaniu

Polecane posty

Gość pożądliwy

Mam taką fantazję: trafiłem na bezludną wyspę wraz z super laską i jednym facetem. Powstała od razu erotyczna atmosfera. Dziewczyna powiedziała że obydwaj jej się podobamy i odda się jednemu z nas. Musimy zdecydować który z nas zostaje bez seksu. Poświęcam się i mówię że rezygnuję z seksu. Jest mi bardzo trudno, bo jest gorąco, chodzimy nago, opalamy się, pływamy w oceanie. Pożądam dziewczynę, wiem że nic z tego, Ona mnie kusi. Mam fantazję aby moje pożądanie z powodu braku zaspokojenia wciąż rosło.

Gość wyspa_wyspa
i co dalej się dzieje w tej fantazji? Bo napięcie przecież rośnie i rozsadza.. gdzie przełom?

Gość wyspa_wyspa
a ja mam inną fantazję... jest nas 4, dwie parki, jak na razie wszyscy wierni, zarzekający się, ze nie zdradzają.. wyjeżdżamy sobie razem gdzieś gdzie jest gorąco (może być ta twoja bezludna wyspa). W międzyczasie i jedni i drudzy uprawiają seks ze swoimi połówkami, a ta druga parka ich podgląda.. ja np.sama obserwuje, jak ona ją posuwa, jak ona robi mu laskę.. on mnie widzi, uśmiecha się, kontynuuje.. Potem mijamy się gdzies, patrzymy na siebie z pożadaniem, ale oddalamy i takie napięcie u nie rośnie...

Gość pożądliwa
czesto wyobrażam sobie że: jestem na dyskotece atmosfera gorąca wszyscy na w pół porozbierani ja tańcze w srodku tłumu z butelka piwa nagle moja uwage zaczyna przykówac dziewczyna gorące usta duże piersi wystajace z białej koszulki na ramiaczkam z bużym dekoldem, ładne nogi które ukazuja sie z pod spudniczki krótkiej jensowej a ja o niczym innym nie myśle jak tylko o pocałunku, tańcze zblizajac sie do niej w końcu jestem tuz koło niej i czuje jej oddech na sobie ona widzi ze jestem bardzo bardzo zainteresowana i również sie przysuwa przysuwam zimna butelke piwa do jej ust i troszeczke oblewam ona patrzy na mnie a ja przysuwam sie jeszcze bliżej i zaczynam je oblizywac jej usta sa idealne nie za duże nie za małe poprostu idealne ona zaczyna oddawac pocałunek na początku bardzo powoli i delikatnie obie sie nie znamy jej jezyczek delikatnie dotyka moich warg potem czuje jej języczek coraz głębiej i głębiej potem podniecenie nas ogarnia i jest coraz bardziej namiętny i szalony zaczynam dotykac ja po piersiach ona sie odwzajemnia moja reka zjeżdża do pupy posladki ładnie zaokrąglone, ręka zjeżdża jeszcze niżej pod spódniczke czuje teraz bardzo wyraznie jej majteczki i soki które sie wylewaja z pod nich więc wsadzam paluszek pod nie i robie kułeczka u wyjscia do pochwy potem paluszek przesuwa sie w góre do łechtaczki zaczynam delikatnie ją masowac na poczatku delikatnie i namietnie potem stanowczo i szybciej, znowu zjeżdzam do pochwy ale tym razem wkładam paluszek głęboko czując jej szybki oddech i ciche jęki, z boku widze tańczacą pare która przyglada sie nam uważnie juz od jakiegos czasu widze jak dziewczyna dotyka jego juz stojacego penisa, ale ja skupiam sie na partnerce, ona całuje mnie po szyi a ja wsadzam drugi paluszek do tylniej dziurki i namietnie wkładam dwa paluszki w dwie dziurki, czuje jak soczki leja mi sie z pod majtek nagle czuje kogoś za plecami przytulonego do mnie nie oglądam sie ale czuje że to mezczyzna czuje że bardzo mu sie podoba nasza zabawa jestesmy tak blisko siebie ze on jednoczesnie dotyka mnie po cipeczce i ją po piersiach on bardziej energicznie wklada mi dwa paluszki do cipeczki a ja az podskakuje on robi to coraz szybciej jezu jak mi dobrze moja partnerka jeczy coraz głosniej ja również nie zwracamy na nikogo uwagi muzyka jest głosno sala przyciemniona, białe przebłyski od lamp odblaskowych, nagle podchodzi dziewczyna która wczesniej tańczyła z facetem mnie obsciskujacym i gdzies nas zabiera... cz.1, cdn...

Gość pożądliwa
cd2 wchodzimy do długiego korytaza ciemnego i dalej słyszymy głośną muzyke im dłuzej ide tym bardziej juz nie umiem sie doczekac co będzie , wchodzimy do pokoju ia tam zajebiscie duże łóżko rozbieramy sie wszyscy a ja rzucam moja partnerke i zaczynam ja lizac boze jak ona jęczy zlizuje jej soki bardzo smaczne, i od razu czuje jak facet juz nie moze wytrzymac i zaczyna mnie brac od tyłu, trzecia laska siada na buzi dziewczyny która lize boze ależ ona ma cipke ogolona zajebiste wargi piekna pupa jezu ale mi dobrze facet jeczy ale chce zmiany chce zaliczyc nas wszystkie, on kładzie sie na plecach a dziewczyna którą lizałam teraz go ujezdża ja siadam na jego buzi a ona dotyka moich piersi które ładnie faluja, trzecia laska zabawia się sama ze soba na krzesle boze ale cycki ma u góry ładny paseczek na cipce jezu teraz ją chce lizac, rzucam sie na podłoge i zaczynam wsadzac pokolei moje palce najpierw jeden do cipki potem dwa teraz jęczy głosniej a ja wsadzam coraz wiecej trzy potem cztery jezu ale jej dobrze ja zaczynam sie niecierpliwic bo sama chce wiec ona schodzi i zaczyna mi wsadzac wibrator z włączona wibrą jezu ale jazda ja dotykam moich piersi, patrzac jak moja partnerka ujezdza faceta, jezu ale facet ma ciało o tak ona go wali potem on ja zrzuca i podchodzi znowu do mnie chyba lubi moja dziurke wyciaga wibrator i zaczyna mnie walic coraz szybciej a ja dotykam sie po łechtaczce coraz szybciej i szybciej ja klikam iiiiiiiii............................................................................................................................................................................................................................................................................jeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale orgazm boze ale odjechałam , on teraz schodzi i chce orgazmu od swojej partnerki która zabawiała sie w miedzy czasie z moją, zaczyna ja walic od tyłu i po chwili ona wybucha krzyczac głośno, teraz chce jeszzce orgazmu od mojej więc bierze ja z boku leza oboje on podnosi jej noge a ja raz biore jego penisa do buzi a raz wsadzam jej do cipki, teraz tylko ja lize jak on ja wali i nagle jezu ale wydała z siebie odgłos widze jaka jest czerwona i jak jest jej dobrze i czuje że znowu mam ochote, wiec wchodze na niego i wale go tak szybko ze dochodze drugi raz, on mnie widzi i wyciąga go i sam dochodzi oblewajac mi piersi, jak widze dwie laski koło siebie to znowu sie dotykam i tym razem robie sobie sama dobrze, po dłuższym odpoczynku wszyscy idziemy pod prysznic a tam.... to juz inna fantazja ;P

Gość pożadliwy
wyspa_wyspa, ciekawa fantazja. Albo jedni uprawiają seks przy drugich.