Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkgkgh

Czy plukanki do wlosow sa bezpieczne? Nie niszcza?

Polecane posty

Gość kkgkgh

kupilam sobei fioletowa plukanke i mam zamiar nalac na farbowae wlosy, nie zniszczy mi ich? jest bezpieczna? macie jakies doswiadczenia z nia? na opakowaniu nic kopletnie nie pisze, tylko jak uzywac i sklad.

Gość chwilami gdy
zniszczyć nie powinna, ale to co Ci wyjdzie na głowie to tajemnica, przekonasz się dopiero po fakcie ;) Mojej kumpeli wyszedł kiedyś różowy kolor na głowie i w żaden sposób nie chciał zejść, dopiero fryzjer ją uratował.

Gość a ja zauważyłam, że
ja tez bym sie bała, ale nie powinna zniszczyc wlosów, tylko kolor niepewny. lepszy jest fioletowy szampon z joanny

Gość kkgkgh
No lasnie i na jak dlugo ona sie trzyma? razem z farba zejdzie?

Gość 678987678909876
3 mycia, lepiej lekko fioletowa wode kilka razy na leb niz raz a mocno;p lepiej stopniowo wyhladzac kolor

Gość nie wiem o jakich płukankach
wy piszecie,ja po każdym myciu używam fioletowej i ładnie ochładza mi blond.Jak przesadzę z ilościa to mam fioletowe pasma,ale to sie zmywa po 1 myciu całkowicie

Gość chwilami gdy
Przepraszam, chyba źle zrozumiałam co masz na myśli. Jeśli chodzi Ci o coś w stylu fioletowego szamponu do ochładzania blondu to z joanny jest całkiem w porządku, ale zdecydowanie lepszy jest Biosilk silver light- widocznie ochładza blond i włosy są niesamowicie miękkie w dotyku :) ja używam razem z odżywką z tej serii i jedwabiem w płynie.