Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tAk to jUż jest

Panowie robicie coś dla swoich kobiet?

Polecane posty

Gość tAk to jUż jest

Mój były to najchętniej od razu by wsadzał i to dla niego najlepsze. A ja lubię masowanie, długie lizanie cipki. Powiedziałam mu kiedyś, że ma się przebrać za strażaka. Przebrał się i było super, ale potem długo marudził, że strój był za drogi. :( A bardzo bym chciała żeby zakładał różne stroje, bo mi to działa na wyobraźnię.

Gość kolejna baba bez mózgu
to mu kurwa kup te stroje !! kolejna baba która pewnie nawet gotowac nie umie i umyc kibla, a żądania ma!

Gość tAk to jUż jest
Tak mnie naszło, bo faceci w wielu tematach oczekują aktywności i pomysłów od kobiet, podczas, gdy sami nic nie wnoszą ciekawego do seksu.

Gość tAk to jUż jest
kolejna babo bez mózgu nie rozumiesz o czym piszę. Podział obowiązków to swoją drogą. Pokaż mi teraz ilu facetów chce np. naprawić pralkę, zbudować domek na drzewie dla dziecka czy pomalować pokój. Do wszystkiego trzeba zatrudniać fachowca. Jak facet nie umie gotować to może płacić kucharzowi. Skoro kobiety płacą innym mężczyznom za to co powinien robić mąż to facet też może płacić za to co robi żona. Kiedyś mężczyzna nawet sam umiał cały dom wybudować z pomocą kolegów, zadbać o to żeby kobieta miała jedzenie i tylko je przyrządzała, a teraz same lenie, a o gotowanie się czepiają.

Gość tAk to jUż jest
Widać po facetach jak uznali, że jak coś robić to tylko poza seksem. Nawet nie liczyli, że w tej sferze też można coś zrobić dla kobiety. A ja naprawdę lubię różne przebieranki. Miałam nawet taką fantazję, że on młody nieśmiały ksiądz, a ja niedobra parafianka wodząca na pokuszenie. On hydraulik, a ja pani domu doglądająca naprawy. Moglibyśmy się kochać np. na pralce itd. Miałam masę różnych pomysłów, a on był niechętny. Mu wystarczyło, że szybko wsadził i poruszał i tak by mógłby wyglądać dla niego seks codziennie.

Gość siaa
to znajdź sobie takiego faceta, który pozwoli sobie na Twoją dominację ;p jak będziesz bardzo niegrzeczna to nastepnym razem on będzie chciał abyś piszczała z tego co robi

Gość OneTwo
Liżę cycki i pośladki.

ja ostatnio w swojej łaskawości pozwoliłem jej posssać mojego jednookiego zabójce i połknać

Gość siaa
a ja strasznie lubię jak facet trzyma moje włosy w garści i robi co chce czy to każe mi obciągnąć czy bzyka mnie od tyłu. uwielbiam to ;0 on uwielbia jak jęczę głośno a ja uwielbiam jak klepie mnie przy tym po tyłku i zadaje mi pytania w stylu 'kotku mam ochotę na Twój tyłeczek, czy chcesz ię poczuć jak moja królowa' itp