Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joankaZfranka89

co sądzicie o studentach medycyny ?

Polecane posty

Gość joankaZfranka89

podziwiacie ich, uwazacie ze sa zarozumiali itd?

Gość fddddddddddddd
nie znam żadnego osobiście:) ale na pewno są wytrwali, zmotywowani:)

Gość fddddddddddddd
a i trochę im zazdroszczę prestiżu;) ale to nie jest jakaś chora zazdrość, bardziej podziw:P

Gość fddddddddddddd
Martva aleś ty głupia:D

Gość ugtdrswasw
zazdroszcze

Gość mściwa Gośka
zazdroszczę ,ale tylko tym naprawdę mądrym , którym zależy na zdrowiu innych i wiedzą po co wybrali medycynę.

Gość kolorolowooo
Ja osobiście znam jednego ze studentów medycyny no i mogę szczerze powiedzieć ze zazdroszczę nie tyle co prestiżu ale wytrzymałości i dobrej psychiki .

Gość rrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyrrrrrrrr
Szczerze? Znam kilku. Studia są ciężkie, owszem, ale nie jest tak że skończą je i są tacy mądrzy. Ponad połowę materiału zapominają - zresztą jak po każdych studiach to ma miejsce. Największe spożycie amfy jest właśnie wśród studentów medycyny, inaczej bardzo ciężko byłoby im to wszystko ogarnąć. A wiadomo, że taka nauka jest bez sensu bo w głowie niewiele zostaje.

Gość sadcsdacxsaxc
chętnie poczytam co o nas myślą ludzie. ja juz prawie 6ty rok wiec bardziej bliżej końca jak poczatku. ale jakbym miała jeszcze raz to przechodzić to nie polecam.

Gość sadcsdacxsaxc
hehe nie wiem skąd te plotki o amfie na medycynie. może jakies pojedyncze jednostki ale szybko odpadają, bo nie da sie ciagle 6 lat w kółko amfy wciągać. albo jesteś silna albo odpadasz. i nie tylko o nauce tu mówię.... studenci względem siebie też są twardzi. to nie jest domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha. tutaj jest prawdziwa rewalizacja i kazdy by cie w łyżce wody utopił żbey mieć lepszą ocenę. to powiem ja o studentach medycyny jako że jestem jedną z nich i już swoje przezyłam na tych studiach

Gość pugilugi
sad cos tam ciezko bylo? wiesz co ci powiem ? jak bedziesz lekarzem badz ludzka i wyrozumiala ja choruje na rzs od 12 lat i spotkalam tylu chamskich, zlych, nieempatycznych lekarzy ze tez nie chcialabym drugi raz przez to przechodzic;/ a cale zycie z choroba bede sie jeszcze męczyla;/ badz dobra dla nas pacjentów:)

Gość sadcsdacxsaxc
będę :) ;) a przynajmniej postaram się :P

Gość pugilugi
ale za 20 lat tez taka badz a nie tylko na poczatku wiecie jak wybieram lekarza? czytam komentarze i pytam czy jest mily, czy jest w porzadku, czy slucha i czy jest dobrym specjalista ale do najlepszego w miescie lekarza chama bym nie poszla !!

Gość ciamajda nie jestem
pamietam swoj pierwszy pobyt w szpitalu :) na wizytę przyszła moja prowadząca i dwoje młodych ( zaczynali właśnie staż) kobieta i mężczyzna. :D to tak jakbyśmy we trójkę zaczynali razem tylko ,że ja jako pacjentka:D I powiem wam już na wstępie wiedzialam , które z nich będzie lekarzem z prawdziwego zdarzenia a które będzie sie tylko ślizgać:D I nie myliłam się:D ta młoda kobieta zaszła wysoko , zaś mężczyzna - no cóż jest tam gdzie był-kariery nie zrobił ,no ale lekarzem jest:D