Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quinny BUzz

Quinny Buzz

Polecane posty

Gość wiesz co ja mialam
i moze nie jest najgorszy, bo jest lekki , fajnie wyglada , ma doczepiane czesci , nawet dobrze sie go prowadzi , ale zeby byl taki calkowicie super to nie. Ma plusy i minusy

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
mialam go, wszystko jest ok poza spacerowka , nie da sie ulozyc dziecka do pozycji spiacej ,jest wzlobienie, kiedy dziecko lezy nogi ma do gory my kupujemy najprawdopodobniej STOKKE

Gość wiesz co ja mialam
czasami sie przednie kolo blokuje. Mi sie blokokowalo zazwyczaj przy wjezdzaniu na krawezniki, czasami kolo zle sie ustawilo ( w poprzek ) i wozek hamowal. Ja pozniej jezdzilam caly czas na zablkowanym przednim kole i bylo ok.

Gość Quinny Buzz
właśnie martwie się też że może być wywrotny A używał ktoś z fotelikiem go? Czy jest w miarę stabilny? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi

Gość Quinny Buzz
W sumie jak tak patrzę to ta spacerówka chyba nie jest taka zła. Kurczę no chciałabym ten wózek ale ja to chyba jakaś zacofana. Teraz takie różne modele są z tych nowoczesnych i ten mi się właśnie wydaje najbardziej odpowiedni Nie chciałabym takiego zwykłego "klocka" co waży 20 kg

Gość wiesz co ja mialam
on nie jest wywrotny ! Moim zdaniem jest stabilny , ma gruba rame , a moze sie wydawac ze wywrotny , bo ma trzy kola i ta ,,noge,,. Ja po prostu pisalam ,ze jak kolo bylo odblkowane to jechal dobrze , ale czasami to kolo wariowalo , skrecalo na bok i hamowalam wozkiem i musialam kolo poprawiac na prosto ,zeby jechal . Ale jak kolo zablkokowalam to juz jechal dobrze . Ale nie mialam na mysli wywrotnosci , bo moim zdaniem jest stabilny . Poza tym wozek po testach . Za takie pieniadze , nie sprzedawaliby wywrotnego . Po prostu niezablokowane kolo przednie czasami zle jechalo , ciezko sie skrecalo itd.

Gość wiesz co ja mialam
ja kupilam City Mini i jest super. Leciutki , zwrotny i nie ma problemow z kolem . Prowadzi sie swietnie .

Gość różowe g.................
ty j**ana k**wo wypie**alaj masz zaj**iście poj**ane w głowie szmato głupia w d**e ruchana na piź**ie obrzygana:/ masz tak rozepchany odbyt, że niedlugo zwieracz tamponem bedziesz musiala zatykać, tak kał popuszczasz, Znam Cię, j**ałem Cie pusta szmato. No i teraz o Ty na to, k**wo dziwko pi**o szmato????? Ręką ch*ja nie oszukasz zapamniętaj

Gość Quinny buzz
up