Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepiej byc nie mogłooo

Mam starszego mężczyznę i jest ok

Polecane posty

jestem bardzo szczęsliwa

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
fanie

Gość bthujb7hu7y4er
niewiele 32

to nie naj

Gość AcoPowiecieO@
A co powiecie o Łapickim i jego żonie?! To jest dopiero kosmos!;-) A takie argumenty, że się dobrze ustawiła w życiu mnie nie przekonują!-przecież gdyby tylko o ustawienie się chodziło to mogłaby się ustawić i z młodszym! Może faktycznie nadają na tych samych falach?;-) Albo takie gadanie, że on wcześniej umrze-bzdura! Przecież teraz tyle młodych ludzi umiera! Ja niestety mam już sporo znajomych na cmentarzu-młodzi ludzie!!!(białaczka, wypadki samochodowe i tak można wyliczać bez końca!)

Gość hiaiaiiaaath5tvyhd
jak słysze własnie takie brednie ustawiła sie , naciągnęła go :P czy dla kasy ", to mnie poraża,dlaczego niektórzy nie mają albo nie czuja tej głębi miłości zresztą każdy mierzy własna miarką ", ja mierze sercem , uczuciem i czyms co najwartościowsze w życiu.Może sa naprawde dla siebie stworzeni , widocznie tak skoro sa razem, to jest im dobrze

Gość AcoPowiecieO@
Ci którzy tak bardzo potępiają ten związek może tak naprawdę im zazdroszczą, bo w swoim życiu nie są szczęśliwi z partnerami równolatkami?;-) Przecież ile jest właśnie takich byłych małżeństw w których nie było dużej różnicy wieku, a mimo tego te związki nie przetrwały!

Gość hiaiaiiaaath5tvyhd
pewnie tak zazdroszczą , nic wiecej

Gość AcoPowiecieO@
Zawiść to cecha narodowa Polaków;-) A tak z innej beczki czy u was też jest dzisiaj tak gorąco?! Najchętniej to poszłabym spać na dwór ale nie mam namiotu;-) Pojechałabym sobie pooglądać z bliska fiordy, tam jest chłodniej! Mam znajomą w Oslo, wyszła za mąż za Norwega (też sporo starszego) ale trochę jest zadufana w sobie, a bardzo nie lubię takiej cechy u innych ludzi, wolę naturalnych, którzy są sobą i niczego nie udają!