Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionamamaaa

cora coraz mniej je mleka

Polecane posty

Gość zmartwionamamaaa

wItam corka 5,5 miesiaca od paru dni je malo mleka 4 razy na dobe po 60-70ml, a zawsze jadla 120-150ml, ale od okolo 1,5 tygodnia zjada 2 sloiki obiadku na raz lub 1 duzy tak samo deserki kaszke zje ze 120ml cala miseczke, a przed nie jadla wogole dosypywalam do butli czy to moze przez to ze je te obiadki i tak duzo? poradzcie cos!!!!

Gość tosemja....
Moj synek tez coraz mniej je mleczka, sloiczek deserku, sloiczek obiadku, Twoja jeszcze do tego kaszke, nie dziwne.

Gość zmartwionamamaaa
Tez tak mysle duzo pije chyba te cieplo tak wplywa. Nic zobaczymy na szczepieniu ile przybrala jak z waga bedzie ok to nie bede sie zamartwiac :)

moja córka ma niecałe 5 miesiecy i zauważyłam , że niedługo po tym jak zaczełam jej dawać inne rzeczy to też mało mleka zaczeła jeść, jak miała niecałe 4 miesiące to średnio co 3,5-4 godziny zjadała 180-210ml mleka, jak zaczełam jej zageszczać troszke kaszką to zjadała tyle samo,ale jak zaczełam dawać coś ze słoiczka to woli jeść po prostu łyżeczką ;) dzisiaj w noc się obudziła i akurat zjadła całe 200ml ;) po nocy całej albo w nocy jak sie obudzi to zje sporo,ale w dzień słąbo. No i nie wiem czy tak bardzo uwielbia jedzenie czy po prostu "fascynuje" ją ta łyżeczka bo sobie sama wpycha do budzi jak gdzieś blisko trzymam rękę ;) byłam wczoraj u pediatry i mówiłam, że tak mało jje i pytała się czy daje jej juz coś innego,powiedziałą, że to może dlatego być, że nowe pokarmy,od upału, albo po prostu więcej jej nie potrzeba. I nie to, że cóka chce ssać ale płacze czy coś,tylko jak już kategorycznie nie chce to zaciska smoka od butelki dziąsłami ;) zważyłą ją odrazu to mała ważyła 7380g