Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maladie

Fraszka, którą wymyśliłam

Polecane posty

dlatego,że ja tak mówię i uważam . Za kogo Ty się dzieciaku uwazasz zeby piertolić na kogoś kogo nie znasz,ze jest szmatą i wywłoką,pytam się? Co Ona Ci zrobiła? Za takie wyzwiska to Ona powinna iść na policję a nie,ze Ty zawsze udajesz pokrzywdzoną ..żałosne. Kiedyś to wszystko wróci,pamiętaj! Ze zdwojoną siłą :classic_cool:🖐️

jezu to nie bylo do niej, spadly mi tryskawki i sie plama zrobila i tyle. zreszta przepraszam 🖐️

Taak,jasne to tylko utwierdza nas w przekonaniu,ze masz coś z garem. A WYWŁOKA to z jakiej paki? kieł Ci wypadł czy co? :classic_cool:

Gość tutaj zawsze pewnie
zawsze ten sam ciepły i miły klimacik.:)

nie wiem, glowa mnie boli... przeprasza, wstyd mi teraz bona codzien nie klne a tutaj jakby sie czasem zmieniam.

dziewczyno kogo Ty chcesz w choooya zrobić? ogarnij się,bo ja obiecuję,że tego tak nie zostawię.

jakbym była po maturze to może i bym ją podała do sądu nawet, ale teraz nie mam czasu się w takie rzeczy bawić. A Ty, martva wampirzyco, piękna noxelio, szukaj poklasku wśród ludzi z Twoją kulturą, smakiem, gustem i wszechstronnością artystyczną.

ja też bym chętnie podała no ale jednak to jest forume,mam ważniejsze sprawy...ale jak tak dalej pojdzie to na pewno znajdzie się ktoś kto to zrobi.

i tak wkrotce sie przeprowadzam do mojego faceta i pewnie bedziecie mnie mieli z glowy :)

ja mam w doopie czy ty tu będziesz czy Cie nie ma...mi to lata ale jeżeli jeszcze raz zobaczę jak kogos tak wyzywasz to nie będę ostrzegać..już nieraz chceli Cię zgłosić, zegname :classic_cool:🖐️

Gość hallabardnik
Nie mam powodu do wzwodu.Koniec wywodu.