Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja, kobieta, ona

Przed godzina sie bzykalam

Polecane posty

Gość Ja, kobieta, ona

Moze nawet dawniej. Przynajmniej juz ogarniam gdzie sa literki na jlawiaturze. Mam chlopaka, a bzykalam sie z moim najlepszym przyjacielem. Przyjaznimy sie od dawna i mimo, ze spotykamy sie co srode to nigdy nic nie bylo. Dzis chyba za duzo wypilam, on tez mial lute, ale tylko troche. Nie wiem czy powinnam mowic facetowi. Do przyjaciela nie czuje zakochania, ale milosc przyjacielska. Mowimi sobie wszystko. On taki babski w ogole jest. I co? Kilka piw i seks. Powiedziec facetowi?

Gość nie wiemmmmm
powiedz facetowi, że w nim jesteś zakochana i dlatego mu dajesz, a przyjaciela kochasz tylko miłością przyjacielską więc dopiero raz mu dałaś. powiedz, że albo zaakceptuje taki układ albo won...:O

Gość mar111
Wiesz co wybaczylem dziewczynie duzo zezy ale tego nigdy bym nie wybaczyl

XD ok...przynajmniej fajnie było? A chciałabyś wiedziec gdyby Twój facet bzyknął swoją przyjaciółkę czy wolałabyś życ w niewiedzy z doklejonymi rogami?

Gość podrozniczka 28
nie !!!!

Gość siwy87
To zastanów sie nad tym co zrobilas. Dobranoc

Gość mar111
Dlaczego zani cos zdobył cie glupiego(mowie ogolnie a nie tylko o dziewczynach) to nie pomyslicie jak wy bysci sie czuli w takiej sytuacji jestescie krutko wzroczni i myslucie tylko o swojej dupie lub chuju

Gość tytu
ja też tego nie rozumiem, jak można zrobić coś takiego osobie, która się kocha. masz chłopaka to jesteś z tym chłopakiem i inni nie powinni cie interesować. ja zawsze myślę o tym, że ja bym nie chciała aby mój facet sie tak zachował i tak sie nie zachowuję. nawet flirt nie wchodzi w grę bo nie chciałabym, żeby mój facet flirtował z inną. ja tego nie pojmuję, albo się deklarujesz i jesteś wierna, albo nie i dajesz dupy na około...:O g

Gość Ja, kobieta, ona
W tym problem, że ja bardzo lubie się bzykać i poprostu się na chwilke zapomniałam

Gość mar111
Nie ma co inteligetne tlumaczenie powiedz tak jemu ciekawe co odp

Gość tytu
trzeba było tak od razu w końcu pierwszemu lepszemu nie dałaś...:O i to się liczy :P mniejsza o stosunek...:P

Gość Ja, kobieta, ona
To o tym, ze po prostu lubie sie bzykac to podszyw. Ja nie wiem jak powiedziec o tym facetowi. Wiem, ze musze. Wiem tez, ze sie rozstaniemy. Tylko jak to powiedziec?

Gość Ja, kobieta, ona
Ja naprawde nie wiewm jak mu to powiedziec. Chce tylko, zeby go bolalo jak najmniej. Raczej napewno sie rozstaniemy, ale chce, zeby mniej bolalo go to wszystko. Wiem, ze bedzie bolec. Glupia bylam, ze to zrobilam. Skreslilam przyszlosc ze swietnym facetem. Nie wiem czemu to zrobilam i zaluje, choc nie ma sie co usprawiedliwiac. Zle sie z tym czuje, ale nie w tym temat. Chce tylko, zeby mu to powiedziec w jakis lagodny sposob. Myslalam o tym, ze nawet zerwac z nim w inny sposob, zeby mniej bolalo to wszystko. Zeby nie mowic mu o tym, ze sie przespalam z kims innym tylko cos innego powiedziec i zerwac... Zeby lepiej mu bylo niz ze dziewczyna mu rogi zrobila...