Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MikiLadaAA

wesele. jestem załamana!

Polecane posty

Gość MikiLadaAA
Każdy płaci za swoich gości...u mnie mało osób, więc dam rade. Za jego gości płaci teściowa, którą stać na to. W to miejsce wolałabym,żeby dołożyli do budowy domu. Wiem,że jeżeli zapłacą za tych wszystkich gości to z prezentu weselnego nici. Porażka :/

Gość fsdfw
co sie ciskasz idiotko... slub ma sie raz w zyciu (a przynajmniej powinnas tak do tego podchodzic) wiec czym wiecej osob i czym lepsza zabawa to ok... ty to pewnie bys chciala aby byl slub w jakiejs malej kamienicy, a potem wesele wygladalo tak ze bedzie 10 osob, pojdziecie do knajpki na piwo i po wszytkim.. zal

Troszkę to wszystko dziwne... Bierzecie ślub, pierwsza małżeńska impreza i już zgrzyt. Pogadaj z narzeczonym. W końcu macie spędzić ze sobą resztę życia, także to i tak nie jest największy problem jaki stanie Wam na drodze. Ja osobiście wolałabym dostać jakiś fajny prezent na nową drogę życia niż setki obcych osób na weselu. Chyba, że jedno drugiego nie wyklucza. Jeden tysiak w tą czy tamtą ;)

Gość adinnaaaa
mi rowniez marzy sie male przyjecie w gronie najblizszych mi osob. 600 osob na wesele az ciezko mi to sobie wyobrazic. nigdy nie bylam na takim weselu

Gość kumekh
masz jebnietego narzeczenego 500 osob i ze wszystkim on utrzymuje kontakt moze nuie :D

Gość MikiLadaAA
on nawet z 1/3 tych osób nie utrzymuje kontaktu. Do tego czegoś co nazwało mnie idiotką...może ty lubisz duże spędy ludzi, ale nie każdy. To nie cyrk tylko wesele.