Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja uwazam, ze to

CZY U WAS TEZ W CZASIE DESZCZU NIE MOZNA OGLADAC TV Z POLSARU CYFROWEGO

Polecane posty

Gość a ja uwazam, ze to

bo u mnie caly czas przerywa a jak jest prawdziwa ulewa to wtedy juz obraz zniknie i pisze "Brak sygnalu" Wkurzona jestem bo co miesiac place abonament a jak jest duzo deszczowych dni to nie moge bez nerwowo obejrzec tv. Jak jest u was. PISZCIE !!!!

U mnie tak znika cześć kanałów na n-ce. Jak jest burza albo ulewa to znikają i właśnie taki sam komunikat jest.

Gość a ja uwazam, ze to
ale jestem wsciekla ! kaza sobie placic abonament a z ogladania nici.

Gość asfcedwdcafde
u mnie podczass deszczu można oglądać, ale jak burza albo duże wiatry to się obraz tnie. U mnie nadajnik zasłaniają wieżowce i dlatego. Może masz źle ustawioną antenę? Warto to sprawdzić. Też tak kiedyś miałąm i musieliśmy wywiercić inne miejsce na balkonie. A tak poza tym składałam reklamację w Polsacie, bo mnie oszukali na kasę. Na reklamację nie otrzymałam żadnej odpowiedzi a mineło już prawie 2 m-ce (jak w 30 dniach nie otrzyma sie odpowiedzi to reklamacja zostaje uwzględniona). Potem złożyłam skargę na przewlekłe załatwianie spraw, a teraz wysłałam im wypowiedzenie umowy - bez kosztów jej zerwania. jak beda robić trudnosci to sprawe kieruję do UOKiK.

Gość ;):):)
ja mam to samo wczoraj mi pół dnia zacinało

Gość 3248764587623
a ja mam n-ke i jestem zadowolona, nic sie nie tnie

U mnie tak jest. Czasem jak pada deszcz to jest okej a czasem brak sygnały i dupa -.- Też mam cyfrowy polsat... najlepsze jednak są kablówki

Gość cały czs deszcz
u mnie tez tak jest na domiar złego mieszkam w Irlandii a słonecznych dni można policzyć na palcach jednej ręki

Gość kluski od poduszki
ja mam cyfre plus ..w domu kilkorodzinnym żadnych wieżowców i bloków ... kanały tylko zanika jak się zbliża burza ta wielka. takze przeważnie na góra 5-10min nie ma kanałów. a tak w deszcz czy wiatr nie ma problemu. no w zimę jak śniegu nasypie sporo...

Gość u mnie to samo a jeszcze
od 3 dni nie ma glosu na tvn i tvn7 u was tez?

Gość do u mnie to samo
o matko w sprawie tvn i tvn 7 wejdz w menu dekodera i w ustawieniach wyłącz Dolby digital to nie wina nadawcy że nie umiesz skonfigurować dekodera czy też ustawić anteny:O

Gość gość
u mnie dokladnie to co u ciebie,jak pada odrazu sygnal zanika i brak sygnalu.wkurzajace to jest,nic niemozna popatrzec.jak jest pogoda to jest ok.masakra jakas z tym polsatem cyfrowym