Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uaaajjj

a czemu właściwie kabiny prysznicowe są przezroczyste?

Polecane posty

Gość Blanka ...
Ja mam przezroczystą kabine jak wiekszosc ludzi i nie widze problemu ... mamy zamkniecie w lazience ale nie korzystamy. Ba .... my nawet chodzimy nago z mezem po mieszkaniu, nie stale ale jakos nie robie problemu by wyjsc z lazienki nago i pojsc np po recznik po dpokoju czy bielizne. Poza tym rano czesto biegamy nie ubrani .... nie mamy firanekw oknach, rolety odsłonięte... dla mnie to normalne ze czuje sie wyluzowana w swoim domu. Poza tym mamy 3 letnia córkę i nie robimy przed nia teatrzyka z nagoscia.

Gość uaaajjj
O KURWA PATOLOGIA! twoj mąż lata przed córką z kutasem na wierzchu? boze.. tam obok jest taki topik jak laska przylapala swoich rodzicow na seksie. pomysl sobie jaka twoja corka bedzie miala skaze jak ogląda pyte wlasnego ojca:o fuuuuuuuuuj

Gość ptasiek nastroszony
żeby libido znudzonych partnerów wzrastalo. tkzw zadowolenie komsumenckie

Gość uaaajjj
to niech sie seksuja w sypialni kiedy tego chca a nie ze oni niby nie chca a im przypadkiem ktos wlezie i maja frajde :o to zalosne jest

Gość Blanka ...
Moaj corka bedzie miala zdrowe podejscie do nagosci. Nie mowie ze nadal bedziemy biegac nago po mieszkaniu jak bedzie miala 14 lat czy wtedy kiedy zacznie odczuwac wstyd czy potrzebe intymnosci. Ale w tym wieku jest to normalne, ma mlodszego brata i co jak przebieram mu pieluszke to mam uwazac aby nie zobaczyla jego ptaszka? Ty masz problem z nagoscia - radze wybrac sie do terapeuty !!!

Gość sefgsegdhgvfjjvb
tez sie nad tym zsatanawiam ja mam stare drzwi w łazience bez zamka i każdy może wejść mąż to nie problem ale kiedys wparował mi kuzyn jak u nas był a ja siedziałam na kibelku sa kabiny jasne ale nieprzezroczyste z jakimś wzorem, my w spaku po poprzednich właścicielach mamy totalnie przezroczysta

Gość kurde co za problem
jak się tak wstydzisz kup sobie takie plastikowe kalkomanie i przyklej na drzwiach kabiny teraz można kupić takie kalkomanie z cieńkiej kolorowej folii, kalkomanie wielokrotnego użytku...przykleja się je po zwilżeniu wodą

ja mam przezroczysta mieszkam sam wiec nie jest to dla mnie problemem a jezeli przezroczysta kabina jest problemem dla Ciebie to po prostu na rynku jezeli chodzi o rzeczy do lazienki masz taki wybór ze znajdziesz cos co bedzie odpowiadac Twojemu gustowi i tyle a fakty sa takie ze kiedys byly dostepne kabiny w 2 wersjach przezroczystej albo mlecznej i dlatego ludzie najczesciej maja taka albo taka a teraz jest tyle tego ze kazdy znajdzie cos dla siebie

Gość uaaajjj
JA NIE MAM TAKIEJ KABINY! ile razy mam to pisac? na glowe jeszcze nie upadlam! ja mam wanne z parawanem z ceraty! nic nie widac - elegancko! mnie chodzi o was. ze jestescie bezwstydni i wy po prostu chcecie paradowac nagoscią pod przykrywką "wygody"

Autorko, nie kupuj sobie kabiny, kup wanne z zasłoną z ceraty albo z roletami antywłamaniowymi :]

Gość uaaajjj
jezu no zal. przed chwila wyzej napisalam ze mam wlasnie taka wanne. lecz sie debilu

:/ nie widze powodu zeby sie wstydzic skoro mieszkam sam :] a jezeli dla Ciebie takie zachowanie ze ktos ma kabine przezroczysta swiadczy o bezwstydnosci to twoja sprawa nie kazdy mysli tak jak ty po za tym w czym tobie przeszkadza ze ktos ma taka kabine?? kazdy robi to co chce i zyje tak jak chce i nic nikomu do tego w czym Ci to uwlacza?? Ty nie masz takiej kabiny a inni maja no i co z tego??? po co sie tak tym aferujesz??

Gość uaaajjj
i co nikt nigdy do ciebie nie przychodzi i cale zycie bedziesz mieszkal sam? a jak ci ktos wejdzie to co? bedziesz nagim siurem machał czy jak? co wtedy?