Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hdbsbd

Podudzie kurczaka a otwarta tacka

Polecane posty

Gość Hdbsbd

2 dni temu otworzylem tacke z podudziem kurczaka. Dzisiaj wyciagam a podudzie. Jest obslizle i brzydko pachnie. Termin do spozycia do 30,06. Jak umyje to podudzie to moge smialo usmazyc w roznie i zjesc ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość krycha z gazowni
umyj płynem do mycia naczyń jak smrod zniknie to mozesz zjesc w koncu tak i w sklepie odświeżają :P ps. najlepiej jednak wyrzucic :P chyba ze sie odchudzasz to w sam raz jak sraki dostaniesz :D ze 2 kg bedzie mniej :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość oidoweieow
umyj i sprawdz, jesli dalej bedzie brzydko pachniec to na pewno sie nie nadaje do spozycia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Hdbsbd
Dziekuje drogie Panie, wyrzucilem lepiej nie ryzykowac

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość totalna wiocha
skoro otworzyłeś to trzeba było wrzucić do zamrażarki a nie po prostu w lodówce trzymać :( Przecież to mięso z kością, które od razu zapachu dostaje..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość krycha z gazowni
dobra rada : mieso z kurczaka jak chcesz przetrzymac w lodowce 2 dni to codziennie musisz je umyć pod bieżącą wodą :D żeby zmyć mnożące się bakterie rzecz jasna :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość teraz jest gorąco
więc lepiej uważać z takimi rzeczami

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ojta ojtam, po konkretnej obróbce termicznej nic się nie stanie, oczywiście zależy kto ma jaki żołądek.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×