Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatojatoja

Co sądzicie o ludziach z Wrocławia?

Polecane posty

Gość jatojatoja

Bo jestem ciekawa co się mówi o Wrocławiu i osobach mieszkających we Wrocławiu. Pozdrawiam

Gość Grrrrrrr.......
A coz to za durne pytanie :O ..... mysle ze mieszkaja we Wroclawiu, nia mam pojecia co moglabym am poza tym o nich mylec :O.......

Gość jatojatoja
Ponoć nie ma durnych pytań..tylko bywają durne odpowiedzi :) Grrrr....czytaj ze zrozumieniem :)

Gość ludzie z rocka sa bardzo fajni
studiowalam tam i bylo super. a z poznani rzeczywsice sa tacy jacys gburowaci ,tez ich nie lubie. ale moze to ldatego ,ze to takie denne i smetne miasto i wiekszosc ludzi z poznania wyjechalo do londynu na zmywak itp.

Gość jack ill
czy "najfajniejsi z Wrocławia" to nie schemat?

Gość jack ill
potwierdzony naukowo?

Gość litościiiiiiiiii
Co za głupie pyatanie :-) Ludz jak ludz,.wszedzie taki sam,jeden dobry,drugi zły :-)

Gość jatojatoja
"Bo jestem ciekawa co się mówi o Wrocławiu i osobach mieszkających we Wrocławiu" Nie tylko o ludzi pytam :P

Gość litościiiiiiiiii
jatojatoja a Ty skad? :-) wieocznie tam gdzie mieszkasz sami głupcy mieszkają:-) bo Tytaka głupia.

Gość rowerem przez świat
Przejedź się do Wrocławia to się przekonasz, ja mam same pozytywne wrażenia na temat ludzi, miasto piękne i różnorodne. Tak wogóle to raczej zbyt duże miasto by móc powiedzieć, że wszyscy są np. głupi czy fajni.

Gość jatojatoja
litości...z Kątowni jestem :) Dobrze, że Ty jesteś z Mądrolandii. Naucz się podstaw interpunkcji to możemy podyskutować o "mądrowaniu się" i kto jest głupi a kto mądry. Zastanawia mnie skąd w ludziach, piszących na forum tyle jadu? Bo można być anonimowym czy to jakiś kompleks? Nie wiem, co jest głupiego w moim pytaniu? Tylko Ty je uważasz za głupie? Ciekawe :)