Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

co wybrać

Polecane posty

w naszym nowym domku będą co prawda 3 łazienki jedna tylko wc druga naszej córki(w której będzie wanna) i trzecia nasza osobista w której będzie prysznic,kibelek geberit ,bidet i właśnie zastanawiamy się czy kupić wanne czy jacuzzi.Pewnie większość z was wie czym sie różni wanna od jacuzzi :w wannie można się kąpać a w jacuzzi tylko relaksować(tzn .ze do jacuzzi trzeba już wejść umytym ,mydła tam używac nie wolno bo zapychają się dysze) no i właśnie dylemat co byście wybrali wanne czy jacuzzi(oby dwa będą dwuobosbowe)bo mi się wydaje wanna praktyczniejsza od jacuzzi ,a mąż skłania się ku jacuzzi .

Jeni ale to jacuzzi bedzie w waszej łazience razem z przysznicem tak? wiec ja bym wybrala jacuzzi

Pedorita tak w naszej łazience będzie i prysznic i teraz mamy dylemat wanna czy jacuzzi(nie ma miejsca na oba jednocześnie więc trzeba wybrać) .Jedno mnie cieszy że mamy stacje uzdatniania wody i pozbedę się kamienia w dużym stopniu

nie no przysznic , wanna i jacuzzi to juz za duzo, nawet jak łazienka jest w niezlym rozmiarze to juz raczej nie estetycznie, prysznic jest bardziej praktyczny, wiec to drugie niech bedzie cos bardziej dla wygody i relaxu, czyli jacuzzi. wanna zawsze masz w lazience corki, jak cie najdzie ochota na dłuzsza kapiel.

Pedorita no właśnie też myślałam nad tym ,że jak mnie najdzie ochoto to wykąpie się u córki;) w lazience :) ,chyba mnie przekonałaś;)

:) dzieki Jeni, tak to ja z narzeczonym. niedlugo tez bede miala pelna glowe takich pomyslów, bo jestesmy w momencie poszukiwan, jesli chodzi o dom. juz kiedys wymienilysmy kilka postow na forum. my mieszkamy w Hiszpani, i wybudowac domek tak jak ty to robisz z mezem to tutaj sie nie oplaca. lepiej znalesc cos gotowego, wiec poszukujemy... pozdrawiam

Gość My z Moniką
Suko ludzie na chleb nie mają, a Ty masz problem wanna czy jacuzzi? :O

Pedorita powodzenia w wyborze wymarzonego domku:) ,u nas się nie opłaca kupować ,taniej wyjdzie budowa i dodatkowy plus ,że będzie wyglądał tak jak chcemy(chodzi o projekt) zmykam i pozdrawiam