Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARZY MI SIĘ...

MARZY MI SIĘ FACET STARSZY ODE MNIE O 6 -7 LAT.....

Polecane posty

Gość MARZY MI SIĘ...

MARZY MI SIĘ FACET STARSZY ODE MNIE O 6 -7 LAT..... Poznałam już takiego ale nam nie wyszło i to nie z racji wieku. Mam 20 lat i chłopacy w moim wieku są jacyś niezdecydowani itd. (byłam z takim rok) gdy poznałam 5 lat starszego ode mnie to zobaczyłam, ,że to zupełnie inna bajka. I na koniec wiadomo, że to wszystko zależy od człowieka a mniej od wieku ale jednak taki 25-27 latek jest bardziej dojrzały itd. Chyba zacznę młodszych olewać i spotykać się ze starszymi o 5-7 lat ;p

Gość czytam i czytam ...
"Chyba zacznę młodszych olewać i spotykać się ze starszymi o 5-7 lat " to sie spotykaj...na koniec i tak wylezie im słoma butów...ci starsi poprostu nauczyli sie lepiej kłamać i dłuzej sie kontrolowac :) reszta to sciema cała... młodzi głupi ...starsi lepiej kłamia wiec ci sie wydaje ze fajniejsi ... nie sa fajniejsi...sa tacy sami albo nawet gorsi...

Gość MARZY MI SIĘ...
dałaś mi trochę do myślenia z tym kłamstwem...

Gość jestes coollllll
I TAK ROB

Gość ja bym chciala miec faceta
6-7 lat mlodszego

Gość lady_margarett
zgadzam sie z poprzedniczką. ja mam 8 lat starszegto i myslałam podobnie jak ty. a tu mega rozczarowanie. powiem ci że nawet jeszcze gorzej niż z młodszymi bo starsi faktycznie "ślicznie kłamia" ale lepsze jest to że każde kłótnie zwalają na to "że jest sie nie dojżałą do związku gówniarą której oni nie mają zamiaru wychowyać". powaga. z młodszym zawsze stworzysz nawet kumplowski nastrój w związku a z takim nic. starego drzewa juz nie przesadzisz:P