Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co powiesz haha

MILOSC TRWA TRZY LATA.....

Polecane posty

PIERWSZY ROK TO PASJA,SEX....DRUGI ROK POCALUNKI ,PRZYTULANIE SIE......TRZECI ROK TO NUDA

CZYLI TA TEORIA SIE POTWIERDZA

taaa jak spotkasz kogos wartościowego to nie bedzie nudy zarowno w zyciu - wspolne pasje i ich realizacja itd. jak i w lozku - dopiero po latach ludzie sie zaczynaja dobrze bawic w seksie gdy zaczynaja urozmaicać codzienność i typowy seks :p

tak wlasnie jest...pierwszy rok jest piekny bo ludzie sie jeszcze nie znaja jest ta chemia...chec dotykania sie....piekne esemesy....tesknienie za soba....a pozniej to juz taka wiotka milosc

ja mysle ze po slubie wszystko wpada w rutyne....

i dlatego ludzie zdradzaja bo po paru latach z jedna osoba szukaja tego czegos co bylo na poczatku tej chemi...chca sie poczuc wazni...

no i co powiesz haha skoro tak ci to nie pasuje to czemu nie zmieniasz tego i nie kochasz tak ciagle jak na poczatku... tylko bierdnie odliczasz czas ? spotkasz kogos kto bedzie cie krecil kazdego dnia tak samo a nawet i bardziej to wtedy powalczysz o brak nudy

Gość dfdfsdfdsfd
jak oboje jestescie nudziarzami to moze i tak, to zalezy od podejscia

Gość felipe31
u mnie to się nie sprawdza,wszytko się dzieje 3 razy szybciej.

najfajniej jest jak sie ludzie poznaja, jedno drugie zaskakuje soba i swoimi przyzwyczajeniami zachowaniami, mozna rozmawiac dzien i noc a i tak ma sie o czym bo to jest dla nas cos nowego, nieznanego...tak, piekny stan

zono swojego meza nie sadze ze mozna sie zmusic do pasji i do milosci....ona jest albo nie....a milosc jest piekna tylko na poczatku....a pozniej robi sie normalnie...nie mowie ze pozniej dwoje ludzi sie nie kocha....kochaja sie ale bez tej iskry co byla na poczatku

no i co powiesz haha mowisz z wlasnego doświadczenia czy tak po prostu sobie pioszesz ?? ja jestem meżatka i nigdy nie bylam i nie jestem znudzona moim mężem :p a z kazdym dniem jest jeszcze fajniej i ciekawiej

tak niestety jest predzej czy pozniej milosc to rutyna

żona-swojego-męża na to wyglada ze trafilas na bardzo interesujaca osobe, tylko pozazdroscic

mowie z doswiadczenia.....a skad wiesz czy czasami twoj maz nie jest znudzony toba....moze ma inna na boku a ty nawet nie wiesz i dlatego jest taki zabawny

co do tego twierdzenia to i tak i nie, nie wiem czy słyszeliscie o tym ze zwiazki maja kryzys po 3 ,5,7 latach jak to przetrwa to napewno to miłosc! ja miałam tak po 3 i 5 i moim zdaniem cos w tym jest :) cierpliwosci dla miłosci

E tam, mimo że te "motylki" mijają to ja nadal lecę na mojego męża :D A jesteśmy razem 6 lat (2 po śubie).

nie sadze

Jeśli się spotka odpowiednią osobę to nie liczy się upływającego czasu.....jest pięknie cały czas i nie zgadzam się, ze po ślubie to katastrofa. Zgadzam się z żona-swojego-męża

"no i co powiesz haha mowie z doswiadczenia.....a skad wiesz czy czasami twoj maz nie jest znudzony toba....moze ma inna na boku a ty nawet nie wiesz i dlatego jest taki zabawny" juz po "tonie" i formie twoich wypowiedzi widac ze jestes nudnym czlowiekiem ... wiec nie dziw sie ze ludzie sie nudza z toba i ciesz ze chociaz 3 lata jest ok hahaha