Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewacia228

Problemy psychiczne. To normalne. Pomogę ;)

Polecane posty

Gość Ewacia228

Hej.Nazywam się Ewa. Bardzo chetnie pomagam ludziom i z tego co słyszałam od tych którym starałam sie pomóc to dobrze mi to wychodzi. Niektórych tak poprostu przypadkiem wyciągałam z depresji.Mówią że powinnam zostać psychologiem i taki mam plan.Jeśli ktoś ma jakiś problem nawet taki mały prawie nic nie znaczący to może zgłosić się do mnie. Może uda mi się dac jakąś rade i zrobie wszytsko żeby pomóc. Możecie sobie myśleć że jestem jakąś wariatką i osoby z problemami powinny zgłosić się do kogoś bliskiego albo do psychologa. Ale możliwe że mimo tego że jestem młoda przeżyłam więćej złych rzeczy i doświadczyłam więćej bólu niż wy wszyscy, Uwierzcie mi. Po za tym sama wiem że czasem lepiej poprostu porozmawiać z kimś kogo się nie zna. Jest wtedy łatwiej. Zapraszam wszystkich którzy mają potrzebe porozmawiać.Jeśli boicie się napisać na forum to to mój numer gg 36657106 . Nie bójcie się. Piszcie ;)

Gość anka lwie serce
sa watki o nerwicach, depresji, bulimii masz duze pole do popisu na forum ja jestem bulimiczką

mhm.miło poznać ;) Duże pole do popisu jest to racja ale nie będę się tam wtrącać. Poprostu jak ktos chce to napisze i tyle ;)

Mam nadzieje że jakoś sobie radzisz. Jaby co to możesz napisać postaram się pomóc ;)

Gość anka lwie serce
nie bede sie rozpisywac bo udzielam sie na watku o bulimii, staram sie walczyc bo nie chce zmarnowac sobie zycia napisz mi tylko jak poczuc ze jestem warta kogos na kim mi zalezy, jak sie wyzbyc zahamowan, typu jestem za gruba, nie jestem ladna, jestem zbyt wredna i zbyt nerwowa, slowem rezygnuje, zeby kogos nie zawiesc boje sie ze ktos sie mna rozczaruje

Gość rozmowa
ja mam problem chce przytyć a nie mogę mam dosyć wyzwisk chodzący kościotrup, zywy maneking i tym podobne mam 29 lat 44 kg i 163cm, zastanawiam się czy problem nie tkwi na podłożu psychologicznym zastanawiam się co jest nie tak zemną wyniki badań są w normie

Gość kikkki99
Ja mam fobię społeczną , trzęsą mi się ręce , boję sie podpisywania , podawania kawy gościom , to moja obsesja , pomóż mi jesli możesz.

Gość jkjkjkklkljjlkkl
zanim zostaniesz psychologiem to poducz sie troche ortografii, pisze sie "po prostu" oddzielnie a nie razem.