Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKAcoSIEvkurvila

MYSLICIE ZE PRZESADZAM ???

Polecane posty

Gość TAKAcoSIEvkurvila

Może jestem przewrażliwiona?? Nie wiem, może wy mi powiecie... Jestem ze swoim chłopakiem w takiej sytuacji obecnie, że on do sierpnia siedzi w norwegii, ja w Polsce... wiadomo - skype, smsy... No i co? przez ostatnie dni nie odezwał się słowem. Nie odpisał na żadnego smsa (wysłałam ich ze 4 ), a teraz jeszcze ma wyrzuty ze o co ja sie w ogole zloszcze;/ No jak to o co? Olewal mnie od 3 dni nie odp. mi nawet, to sie w koncu wkurzylam...wydziwiam dziewczyny

Gość Korzeniowska Zenobia
chodzi do burdelu

Gość j@nka
a jak długo z nim jestes?

tak wydziwiasz. nie musicie bez przerwy byc w kontakcie, macie swoja prace, swoje zajecia itp. nic sie nie stanie jak kontakt nie bedzie ciagly

Wydaje mi się, że się oddaliliście od siebie. to nie jest normalne, aby kochajacy sie ludzie, bedacy w chwilowej (krotszej, dluzszej) rozłęce nie odzywali sie. chociaz krotki telefon, sms, mail. Moze kogoś tam znalazł, a może pracuje po 14 godzin i nie ma czasu, wraca i idzie spać od razu- ale to tez nie jest usprawiedliwienie.

nie jestes przewrazliwiona, jezeli to normalny zwiazek, to zawsze znajdzie sie czas i ochota na napisanie chociazby jednego smsa dziennie, lub zapytanie czy u Ciebie wszystko ok.

Gość j@nka
nawet jak się pracuję te 14 h to sooorki ale czas na 1 smsa powinno się znaleźć nawet po pólnocy!!! jak się nie odzywa to zlewa!!! nie przesadzasz!! też bym się wkur...a

Gość j@nka
przed ślubem mój tez jezdził do pracy za granicą, ale kontakt był codziennie... pracował po 11 h.... ale smsa zawsze napisał...

Gość TAKAcoSIEvkurvila
jestesmy ze soba 6 lat z przerwami. Ja rozumiem ze kontakt nie musi byc cialgy, ale troche mi smutno jak sie nie odzywa kilka dni, mam wrazenie ze kompletnie go nie obchodzi co sie ze mna dzieje ;/ chociaz zapewnie mnie ze tak nie jest. poza tym kurde, no pisze co do niego i musze czekac kilka dni na odpowiedz?;/ nie napastuje go tymi smsami, jeden-dwa dziennie to chyba nie jest przesada...

Gość TAKAcoSIEvkurvila
no to mnie nie pocieszylyscie dziewczyny.... wiem ze nikogo tam nie ma, to akurat kompletnie nie wchodzi w gre. obiawiam sie ze albo mu sie nie chce, albo robi to zlosliwie.... no ob bez jaj.

Gość TAKAcoSIEvkurvila
tak jak pisalam do sierpnia. Wg. mnie to nie jest normalne ze przez kilka dni moj facet nie interesuje sie co u mnie;/ i nie wiem... mam sie tez do niego nie odzyywac? czy pisac mu dalej zeby cos na ten temt? czy olac to? nie wiem co robic....

Gość TAKAcoSIEvkurvila
* pisac mu dalej cos na ten temat*

Gość TAKAcoSIEvkurvila
heeeej dziewczyny odpisze ktoras jeszcze cos i doradzi?????

Gość wet54etrt54y
hahaah skad taka pewnosc ze nikogo tam nie ma? :D

Gość TAKAcoSIEvkurvila
wiem wiem, teraz kazda moze wyskoczyc z tekstem ze pewnie kogos ma, ale co do tego to to jestem przekonana ze nie, nie ma zadnej innej, gdyby mial to by mi po prostu powiedzial... Zeby to wyjasnic musialabym sie niezle naprodukowac wiec nie bede sie w to zaglebiac, ale to na pewno nie to. Mam wrazenie ze to poniekad zlosliwie - bo troche sie posprzeczalismy pare dni temu - ale nic powaznego... no nic, widze ze juz nikt nic nie doradzi;p

Gość samina86
a często tak robi? Czy to był pierwszy taki przypadek? Może chciał cię ukarać za tą kłótnię. To też by było nie w porządku, ale niektórzy tak mają. Szczerze to nie wyobrażam sobie żeby nie mieć kontaktu ze swoim partnerem przez kilka dni. Mój też pracuje za granicą/ A codziennie pisze i dzwonimy do siebie. A pracuje czasami po 14 godz. Przecież też musi mieć jakieś przerwy np. na jedzenie. A napisanie smsa to przecież chwila.Ja bym nie pisała na twoim miejscu. Niech on pokaże, że mu zależy. Niech on się pomartwi, zatęskni.

Gość TAKAcoSIEvkurvia
"może chciał Cię ukarać za kłutnie" a no właśnie. Zesugerowałam mu, że tak to odbieram, na co on sie oburzył .... nie wiem, fochami strzela gorzej niż niejedna baba. Mam dość i jestem tym zmęczona ;( Myślę, że on oczekuje, ze po prostu oleje temat albo bede do niego wypisywac zeby mi wybaczyl moje wg niego bezpodstawne pretensje ;/ czy to juz nie jest troche chore???

Gość oplkpfdfg
Nie zapominaj że on nie jest na wakacjach w tej Norwegii pewnie charuje na jakieś paltformie i ostanią rzeczą o jakiej mysli po cięzkim dniu jest sex Wiem bo sam tam byłem