mozesz_wiecej 0 Napisano Czerwiec 30, 2011 A więc 06 lipca jadę za granicę, nie chciałam mieć na ten wyjazd okresu, wiec przez 21 dni bralam tabletki i tak jak chcialam dzis wypadl mi okres wiec juz na wyjazd nie powinnam miec ( bez tabletek pewnie bym miala 08.-10. lipca ). Jestem zielona w tym temacie, wiec czy dobrze rozumuje ze skoro dostalam teraz to juz tego 8 czy tam 10 nie dostanę, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pigulkami wymusilas Napisano Czerwiec 30, 2011 zmiane cyklu. Teraz Twoj organizm wroci do swego naturalnego rytmu, ale nie jest powiedziane, ze kolejny okres bedzie dokladnie za 28 dni. Rownie dobrze moze wystapic wczesniej lub pozniej. Nie da sie tego przewidziec. Watpie bys okres dostala juz na poczatku lipca, ale na wszelki wypadek zapakuj do walizki mala paczuszke podpasek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mozesz_wiecej 0 Napisano Czerwiec 30, 2011 Mi chodzi bardziej o to czy mogę dostać dwa razy okres prawie, że pod rząd, bo teraz mam i sie powinien tego 06 skończyć, no i chyba raczej drugie nie dostanę dwa dni potem ;| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pigulkami wymusilas Napisano Czerwiec 30, 2011 nieeeeeeee, bez przesady. Taki stan swiadczylby o zaburzeniu, ktore powinnas zglosic lekarzowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach