Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merydżejn

wlosy na tasmach ?

Polecane posty

Gość mam clipy
i to fajna sprawa mi nie spadaja trzeba podtapirowac wm iejscu wpiecia i jest ok

Gość olakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
napewno lepsze niz ringi czy inne termocostam

Gość moniczka_from_K
moja kupela ma clip in i chodzi w nich praktycznie codziennie od kilku miesiecy troszke jej wypadly z tych tasm ale i tak spoko bo ringi trzeba co miesiac podciagac

Gość merydżejn
widzialam na filmiku na yt ze sie wlasnie tapiruje ale zastanawiam sie czy np na imprezie nie wypadna bo spalilabym sie ze wstydu :P

Gość moniczka_from_K
jakie bys nie zorbila czy ringi, tulejki czy clipy i tak bedzie widac ze to nie Twoje przynajmniej ja widze zawsze roznice ;p mnie sie podobaja poza tym z clipami jest o tyle faza ze jak nie chcesz to ich nie zakladasz i wlosy nie wypadaja jak po sciagnieciu mocowanych ringami etc

Gość Ala_emi
ja nie mam przekonania moze i to wyglada fajnie ze sa dlugie i w ogole ale ja bym chyba nie chodzila w takich

Gość Angie_loc.2
ja mialam ringi i wcale nie zniszczyly mi tak bardzo wlosow ale fakt ze kosztowna to zabawa.. Tez sie zastanawialam nad clip in bo sa duzo tansze. Ciekawe czy te co masz w linku to slowiańskie/indyjskie czy inne bo cena jest niewielka jak na taka ich ilosc

Gość moniczka_from_K
cena jest ok drogie nie sa same wlosy tylko ich zalozenie i w salonach doliczaja sobie do kazdego pasma kilka zlotych dlatego sa to takie roznice cenowe. a przyszycie kilku psinek do wlosow to przeciez zaden koszt

Gość Angie_loc.2
w sumie masz racje.. nawet na allegro patrzylam ze ceny wlosow sa niewielkie i pytalam kiedys fryzjerki u ktorej robie ringi czy jakbym jej przyniosla swoje to mi zalozy to powiedziala ze pracuje tylko na swoich .. gdybym sama umiala to pewnie bym zaoszczedzila

Gość merydżejn
moze zapytaj u innego fryzjera wydaje mi sie ze nie ma z tym problemu moze ta jest jakas nie bardzo i chce jak najwiecej zarobic

Gość moniczka_from_K
zmien fryzjera najlepiej ;]