Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwaczkaaaa

na jakie studia z trzęsącymi się rękami i ogólnym zakompleksieniem?

Polecane posty

Gość dziwaczkaaaa
jestem słaba fizycznie.

Gość klopsem w koryto
kuzwa co sie dzieje na tym swiecie? coraz wiecej ludzi spotykam ktorzy mecza sie z fobia.Maja przerabane zycie:o Moj kumpel na to choruje,wiec cos o tym wiem.Prowadzi ograniczone zycie do maksimum,po prostu masakra!!!

Gość dziwaczkaaaa
może lipny, ale już bym się na psychologa drugi raz nie zdecydowała, sporo mnie to kosztowało psychicznie. jeszcze myślę nad innymi lekami...

Gość dziwaczkaaaa
tak, masakra, kumpel sam Ci powiedział?

Gość edard plujka
WSZOZP

Gość klopsem w koryto
zaszyl sie w domu,unikal imprez,nawet urodzin w rodzinie,nie chcial zeby ktokolwiek zauwazyl ze cos sie z nim dzieje.Mnie powiedzial,znam go od dziecka

Gość klopsem w koryto
ma doslownie problem ze wszystkim,nawet glupie wyjscie do banku,urzedu,sprawia ze wrecz panikuje:o jak sie podpisuje,to zaczyna sie trzas.Panikuje do tego stopnia,ze traci zdrowy rozsadek,normalnie jakby mu czasem odpierdalalo.Zal mi go,kiedys bylo wszystko ok,chcialbym mu pomoc ale nie wiem jak.

Gość dziwaczkaaaa
ja nikomu nie mówię, ale dużo można zaobserwować, a robię tak jak Twój kumpel, wiem, że nie powinnam, ale jednocześnie nie mogę zrobić kroku do przodu. kumpel coś studiuje?

Gość dziwaczkaaaa
ja też robię takie rzeczy nieprawdopodobne, to przez panikę.

Gość dziwaczkaaaa
chcę coś zrobić, żeby nie stać w miejscu, choćby te studia, bo związku nie zbuduję, na imprezy nie chodzę, nie poznaję ludzi, jestem sama, ale chcę choć trochę iść na przód, moje obecne studia to katorga, a wiązałam z nimi duże nadzieje...

Gość klopsem w koryto
nie poszedl na studia,nie dal rady.Rodzina zarzuca mu lenistwo:o w sumie nie ma sie co dziwic,o niczym nie wiedza,wiec maja go za lenia.Przyjal sie w warsztacie samochodowym naszego wspolnego kumpla.Ma dokladnie tak jak Ty,jak jest sam w domu to jest doslownie normalny,przy mnie sie tez zachowuje na luzie,ale gdy tylko dolaczy ktos trzeci,zaczyna sie masakra.Idzie do lazienki,niby sie kapac i potrafi w niej siedziec kurwa 3godziny:o

Gość klopsem w koryto
Z siostra sie poklocil,bo odmowil bycia swiadkiem na jej slubie:o A przez co? Kurwa przez glupi podpis:o Zycie mu sie wali,ja nie wiem jak on sobie dalej bedzie radzil:o

Gość dziwaczkaaaa
tez tak miałam, że jak byłam na urodzinach takie rodzinne, potem przyszli jeszcze inni ludzie niespodziewanie w moim wieku to poszłam do łazienki i tam siedziałam wydzwaniałam do przyjaciółki, że nie dam rady wyjść do nich i co robić, siedziałam tam bardzo długo w nerwach i nie wiedziałam co robić. ja usłyszałam, że mój brat wraca do domu to szybko wyszłam i pojechałam z nim, wszyscy tylko się dziwnie patrzyli, ja wydzwaniałam do przyjaciółki raz po raz i myślałam, że się rozpłaczę.

Gość dziwaczkaaaa
dobrze, że ma Ciebie. szkoda go bardzo, wiem co przeżywa. ja ze studiów rezygnuję, bo źle się tam czuję, nie wiem co dalej. taka prawda, że mi zawsze będzie źle, ale głupią nadzieję mam.

Gość dziwaczkaaaa
ile ma lat?

Gość klopsem w koryto
Kurwa jaka trza miec psyche zeby do reszty nie zwariowac? Boje sie ze tak sie moze stac z czasem,ze wyladuje w psychiatryku.Non stop stresy...zaden chyba by tego nie wytrzymal.Wezme kiedys za fraki i sila zaprowadze do jakiegos specjalisty,niech go lecza kurwa! Ja wam wspolczuje,powaznie...

Gość klopsem w koryto
23,a Ty?

Gość dziwaczkaaaa
ja już byłam u specjalisty i mało to dało. warto próbować zawsze. fajna z Ciebie dziewczyna.

Gość dziwaczkaaaa
20

Gość klopsem w koryto
hehe,sorry...ale ja nie dziewczyna:D ja facet:D taki z krwi i kosci:D

Gość dziwaczkaaaa
aaaaa fajnie:D

Gość klopsem w koryto
;)

Gość dziwaczkaaaa
nie wiem czemu pomyślałam, że ty dziewczyna:D raczej jak się jest dziewczyną to ma się przyjaciółkę, a jak facetem to przyjaciela. o dziwo ja zgodziłam się być chrzestną, nie trzeba się podpisywać, ale do kościoła trzeba iść i stać na widoku wiary. jakoś poszło:)

Gość klopsem w koryto
Trzymam za Ciebie kciuki:) Oby Ci sie udalo zrobic ten krok do przodu:) Moze wyluzuj troche,olej ludzi,a co najwazniejsze nie mysl za duzo o swoim problemie,moze to choc troche pomoze.Kurwa...sam nie wiem.

Gość dziwaczkaaaa
bylibyśmy niezłą parą z Twoim kumplem, rozumielibyśmy się bez słów:D

Gość dziwaczkaaaa
muszę zacząć coś robić, im dalej tym gorzej... dzięki za wsparcie:)

Gość klopsem w koryto
o nieee....:D potrzebny Ci ktos,kto Cie bedzie trzymal za reke i wyciagnie z tego gowna:) Musze spadac...Ale zajrze tu jeszcze;) Pozdrawiam kolezanke🌼;)

Gość enkkaaa
U mniezaczelo sie na 3 roku i bez wizyty u psychiatry i lekow nie dalabym rady skonczyc studiow. A skonczylam pedagogike. Mysle, ze nie ma takiego kierunku, na ktorym nie trzeba by bylo wypowiadac sie publicznie itp. Leki na ciebie nie dzialaja? Ja 3 miesiace temu przestalam zazywac seroxat, bo staram sie o dziecko. Nie mozesz przed tym uciekac, nie mozesz rezygnowac z wlasnych marzen przez durną chorobe! Idz na kierunek, ktory cie interesuje a nie obojetnie jaki, byleby tylko cos skonczyc, byleby przejsc przez zycie niezauwazonym.

Gość dziwaczkaaaa
brałam sertralinę (asertin). Twój post pokazał co należałoby zrobić. Starałam się robić to co chcę, ale doszło do tego, że wolę robić to co muszę, mam ograniczenia, pomyślałam, że to zaakceptuję i wezmę pod uwagę.

Gość enkkaaa
Nie rozumiem takiej postawy, ze nie ide do lekarza bo sie boje bo mnie wysmieje, bo nie dam rady. Przeciez to jest jedyna deska ratunku dla nas!